files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Baráž si zahral s Novými Zámkami, teraz tam chce dostať Duklu

V michalovskej Dukle začiatkom tohto týždňa prišlo k podpísaniu nových hráčov. Vedenie klubu vystužilo hlavne ofenzívu, keď sa na zmluvách dohodlo s Alexom Výhonským a rodákom zo Zlína Martinom Koutníkom. Tomu je prvá slovenská liga známa. V minulej sezóne v nej s Novými Zámkami triumfoval a následne slávil aj postup do najvyššej Tipsportligy. Teraz by niečo podobné chcel zažiť aj na Zemplíne.

Po lanskom triumfe v baráži o Extraligu nastalo u Martina Koutníka vytriezvenie. Najvyššiu súťaž síce s tímom vybojoval, no kvôli skvalitňovaniu kádra sa do nej už nepozrel. „Po postupe do Extraligy nastali viaceré zmeny v kádri. Z toho tímu, čo si najvyššiu súťaž vybojoval, ostalo asi sedem, osem hráčov, ostatní prišli noví. Ja som sa s klubom na novej spolupráci nedohodol a čakal som teda na ďalšie ponuky,“ uviedol príčiny odchodu z Nových Zámkov 23-ročný český útočník, ktorý v lanskej sezóne skóroval aj do siete michalovskej Dukly.

Do podobnej situácie sa dostal Koutník aj v tejto sezóne. Aj v Michalovciach sú totiž ambície najvyššie a taktiež sa hovorí o baráži o Extraligu. „Som veľmi rád, že prichádzam do tímu, ktorý je na vrchu tabuľky. Hrať o špicu tabuľky je vždy lepšie, ako hrať stred. Ja verím, že naplníme vysoké ambície a po roku si znova zahrám baráž o najvyššiu súťaž,“ podotkol Martin Koutník. Ten netají, že pri ponuke michalovskej Dukly zavážili aj vysoké ambície klubu. „Určite! Michalovce chcú ísť čo najďalej a chcú hrať baráž o Extraligu. To zavážilo, že som prijal ich ponuku a po dvoch zápasoch sme sa dohodli na zmluve,“ dodal na záver Martin Koutník.

Peter Brendza



Uverejnené: 22.12.2016 09:08:29 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.