files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vernon začal v Michalovciach, záujem Slovana trvá

Aj keď rodák z argentínskeho Rosaria so španielskym pasom Vernon de Marco začal zimnú prípravu s tímom MFK Zemplín Michalovce, ľahko sa môže stať, že 182-centimetrový stopér pri Laborci dlho nepobudne. Záujem totiž o neho naďalej má bratislavský Slovan, kde Vernon bol v ostatných mesiacoch na hosťovaní.

Záujem „belasých“ trvá aj napriek tomu, že si možnú opciu na prestup, ktorú mali do polovice decembra, neuplatnili. „Sme s ním v rokovaní. Vernonovi sa v lete končí zmluva s Michalovcami. Rokujeme. Uvidíme, ako sa to vyvinie, či sa k nám znovu pripojí už teraz v zime, alebo s ním budeme počítať až od leta. O jeho služby máme ale naďalej záujem," skonštatoval pre oficiálnu stránku "belasých" športový riaditeľ Richard Trutz. Vernon de Marco tak musel začať prípravu s Michalovčanmi, kde má ešte do konca júna platnú zmluvu. Zatiaľ som hráčom MFK Zemplín,"  zahlásil Vernon de Marco a následne pokračoval. „Rád by som sa v kariére posunul ďalej, no človek nikdy nevie. Možno, že zostanem v Michalovciach. Každopádne, v Slovane som sa cítil dobre."

K jeho odchodu, ako aj k odchodu Marcosa Pereza, ktorému taktiež v lete končí zmluva, sa vyjadril aj tréner Anton Šoltis. „Filozofia klubu sa odstúpením Myjavy z ligy zmenila. Chceme budovať káder pre budúcu sezónu. S tými hráčmi, ktorým končia zmluvy v lete, budeme rokovať o ich predĺžení. Čo sa týka Vernona, jeho kvality poznáme. Samozrejme, vedel by som si predstaviť jeho návrat, je to kvalitný hráč, no myslím si, že už prekročil hranice klubu a mal by sa posunúť ďalej. Je to aj na rozhodnutí vedenia," podotkol k aktuálnej situácii ohľadom defenzívneho piliera tréner MFK Zemplín Michalovce.

Peter Brendza



Uverejnené: 09.01.2017 20:01:47 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.