files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Súťaž Žihadielko je späť!

V roku 2016 súťaž o ihrisko Žihadielko vyvolala pozitívny ošiaľ a dokázala zjednotiť celé mestá. Aj v našom meste sa do hlasovania zapojili malí aj veľkí a víťazstvo nám uniklo len o vlások. Prišiel čas, keď sa do tejto súťaže a hlasovania môžeme zapojiť opäť, a to už dnes! Desať miest s najvyšším počtom hlasov získa nové detské ihrisko Žihadielko a my veríme, že jedno z nich bude v Michalovciach.

Všetky ihriská Žihadielka spája jednotný motív rozprávkovej včielky Maje, ktorej príbehy poznajú deti, ale aj generácia ich rodičov veľmi dobre. Maja a jej priatelia sú aktívnou súčasťou herných prvkov v rámci ihriska, ktorého rozmery sú 20 m x 16 m. Skladbou je určené pre deti vo veku od 2 do 12 rokov. Hlasovať za ihrisko Žihadielko môžete každý deň do 28. februára 2017. Do hlasovania sa môže zapojiť len registrovaný hlasujúci. Zaregistrovať sa môžete podľa pokynov na stránke www.zihadielko.lidl.sk a to buď vyplnením a odoslaním registračného formuláru alebo prihlásením sa prostredníctvom svojho konta na sociálnej sieti Facebook, pričom v obidvoch prípadoch je potrebné zaškrtnúť políčko so súhlasom s pravidlami hlasovania a so súhlasom so spracovaním osobných údajov.

Pri registrácii prostredníctvom registračného formuláru bude hlasujúcemu na ním uvedenú e-mailovú adresu zaslaný prihlasovací odkaz. V obidvoch prípadoch registrácie je potrebné v zmysle pokynov na webovej stránke zadať do vyznačeného poľa telefónne číslo. Až overením telefónneho čísla je registrácia jedným z uvedených spôsobov platná. SMS s jednorazovým registračným kódom je bezplatná.

Hlasovať môžete len raz počas jedného dňa.  Druhý hlas môže hlasujúci získať a odovzdať prostredníctvom zapojenia sa do online hry Uletená Maja. Veríme, že sa do hlasovania zapojí čo najviac ľudí, a že jedno z desiatich ihrísk urobí radosť deťom v Michalovciach. Hlasujte a podporte dobrú vec!

Tlačová správa



Uverejnené: 16.01.2017 16:31:47 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.