files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín do Vysokých Tatier aj s Gluschenkom a Dimitriadisom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce tento týždeň vstúpia do druhej fázy zimnej prípravy. Doteraz v nej odohrali štyri zápasy s bilanciou dvoch výhier, jednej remízy a jednej prehry. Najskôr na vlastnej umelej tráve remizovali s Bardejovom 1:1, následne prekvapili víťazstvom na ihrisku maďarského majstra Ferencvárosu Budapešť (1:0), potom doma zdolali 3:1 lídra tretej ligy skupina Východ Slavoj Trebišov a naposledy hladko 0:4 prehrali v ukrajinskom Užhorode s účastníkom najvyššej ligy našich východných susedov Volyňom Luck.

Tréner Anton Šoltis bude na sústredení vo Vysokých Tatrách skúšať dvojicu zahraničných hráčov

Druhú polovicu zimnej prípravy Zemplínčania nezačnú v domácich podmienkach, keďže v pondelok odišli na sústredenie do Vysokých Tatier. V ňom začnú pomaly cibriť aj herné činnosti. "Hrubá príprava je za nami, teraz už ideme do herných činností a vylaďovania, a dotvárania zostavy," citovala oficiálna stránka klubu tréner Antona Šoltisa. Michalovčania v rámci sústredenia odohrajú dva zápasy. Najskôr v utorok nastúpia v Tatranskej Lomnici proti Gorniku Zabrze, no a v sobotu sa v Krakove predstavia proti tamojšej Cracovii, pre ktorú to bude generálka na úvodné jarné kolo najvyššej poľskej súťaže.

Čo sa týka kádra, v ňom väčšie zmeny nenastali. S tímom sa naďalej nepripravuje rebelujúca štvorica Marcos Peréz, Dominik Kunca, Martin Koscelník a Oliver Podhorín, ktorým končia v lete zmluvy a na nových sa zatiaľ s vedením klubu nedohodli. Spomenutá štvorica bude chýbať aj v Tatranskej Lomnici, kde sa Zemplínčania budú pripravovať najbližší týždeň. V posledných prípravných zápasoch trénerovi Šoltisovi chýbali kvôli zraneniam aj Stanislav Danko, Jozef Šimon Turík a Martin Regáli, tí by však už mali byť v poriadku a na sústredení chýbať nebudú. Proti Lucku nastúpil za Michalovčanov aj devätnásťročný Ukrajinec Kirill Gluschenko, ktorý s tímom odchádza aj na sústredenie. Spolu s ním bude realizačný tím skúšať aj devätnásťročného Gréka Anastasiosa Dimitriadisa, ktorý prichádza na skúšku z PAOK Solún.

KÁDER NA SÚSTREDENÍ
Brankári: Matúš Kira, Dmytro Prysiazhniuk, Patrik Macej.
Hráči do poľa: Milan Šimčák, Jozef Vajs, Kristi Qose, Stanislav Danko, Martin Bednár, Peter Kavka, René Lukáč, Igor Žofčák, Martin Kolesár, Jakub Grič, Kirill Glushchenko, Tomáš Sedlák, Martin Regáli, Filip Serečin, Michal Sipľak, Kristjan Kushta, Anastasios Dimitriadis, Jozef-Šimon Turík, Pavol Bellás, Adrián Leško, Peter Kolesár.

Zdroj: mfk zemplín




Uverejnené: 30.01.2017 19:45:48 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.