files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesná prehra MFK Zemplín s Górnikom Zabrze

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce utrpeli vo svojom piatom prípravnom stretnutí v rámci zimnej prípravy druhú prehru, keď účastníkovi druhej najvyššej poľskej súťaže Górniku Zabrze podľahli na umelej tráve v Tatranskej Lomnici 0:1. O jediný presný zásah v stretnutí sa postaral v 79. minúte iba devätnásťročný Szimon Zurkowski. Zverenci trénera Antona Šoltisa odohrali prípravný duel proti tímu z poľskej druhej ligy v rámci svojho sústredenia vo Vysokých Tatrách. V jeho závere ich ešte čaká jeden zápas, keď v sobotu 4. februára nastúpia v neďalekom Krakove proti tamojšej Cracovii, pre ktorú to bude generálka na úvodne kolo najvyššej poľskej súťaže.

MFK Zemplín Michalovce - Górnik Zabrze (Poľsko II.) 0:1 (0:0)
Gól:
79. Zurkowski.
MFK ZEMPLÍN:
P. Macej – Qose (60. M. Kolesár), Kavka (60. T. Sedlák), Sipľak, Šimčák (60. Vajs) – I. Žofčák (60. Glushchenko), Grič (60. S. Danko), P. Kolesár (46. F. Serečin), Turík (60. A. Leško), M. Regáli (46. R. Lukáč) – Kushta (60. Bellás).

GÓRNIK: Kasprzik – Wolniewicz, Pieczur, Szeweluchin, Gruszka (46. Zagiel, 52. Teichman) – Urynowicz, Ambrosiewicz, Zurkowski, Olszewski – Plizga, Trubeha (46. Pikul).

Tréner Anton Šoltis: „Opäť sme doplatili na efektivitu, lebo do šancí sme sa dostali, ale nedokázali sme ich premeniť. Rozbiehali sme sa pomalšie, v úvodnej 20-minútovke sme viacero vecí zbytočne riešili pomocnými prihrávkami do šírky alebo na brankára. Ďalšie minúty v prvom polčase už boli celkom dobré, vypracovali sme si aj tri šance, len sme ich nevyužili. V druhom dejstve sme mali ďalšie dve čisté šance, ktoré musíme premieňať. Súper sa v celom zápase dostal do dvoch šancí a jednu z nich aj premenil. Treba však povedať, že tie šance sme ich vypracovali my po našich chybách. Toto musíme odstrániť a pracovať na tom. Treba sa vyvarovať takýchto zaváhaní. Inak sme v obrane pracovali dobre. V záverečnej polhodine po našom prestriedaní súper vyrovnal hru a mal aj nejaké nebezpečnejšie situácie. Ešte sme dali príležitosť všetkým hráčom, aby sme videli ako pracujú.“

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 31.01.2017 15:29:53 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.