files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Traja vydierači skončili v cele....

Krádež vlámaním- vypátranie páchateľa

Policajti Obvodného oddelenia PZ Veľké Kapušany vypátrali a následne z prečinu krádeže obvinili 23-ročného Mariána z Veľkých Kapušian, ktorý sa vo februári tohto roku vlámal do osobného motorového vozidla zn. Peugeot, ktoré bolo zaparkované na parko-
visku na sídlisku P.O.H. vo Veľkých Kapušanoch (okr. Michalovce), odkiaľ ukradol panel autorádia s CD prehrávačom. Majiteľovi spôsobil škodu 233,-€.

Nejasná smrť chlapčeka

V stredu ráno našli rodičia svojho iba mesačného chlapčeka mŕtveho. Táto tragédia sa stala v obci Vojany v Michalovskom okrese.  Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, chlapček spal v posteli s rodičmi. Predbežnou príčinou smrti je udusenie, lekár nevylúčil cudzie zavinenie, presná príčina smrti bude známa až po pitve. Policajti stále vyšetrujú túto nejasnú smrť mesačného chlapčeka.


Traja vymáhači

V obci Krišovská Liesková v Michalovskom okrese, prišli traja muži - 44-ročný Jozef, 21-ročný Bartolomej a o rok mladší Štefan, násilím vymáhať peniaze.
Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, od 25-ročného Jozefa, o rok staršieho Ladislava a 21-ročnej Dariny chceli získať peniaze pod hrozbou násilia. Následne ich 44-ročný muž napadol mačetou a svojmu 25-ročnému menovcovi spôsobil zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi týždeň, Ladislav sa bude musieť liečiť asi dva týždne a Darina asi desať dní. Vymáhači si vyslúžili obvinenia z vydierania, 44-ročný útočník čelí aj obvineniam z ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a skončil v cele aj s návrhom na vzatie do väzby.
                        Veronika Kmecová

Uverejnené: 22.06.2010 16:14:40 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.