files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Šidzemnasti jarni jurmarok

Mesto Michalovce a Organizačný výbor jarných trhov pozývajú Michalovčanov a návštevníkov mesta Michalovce na Šidzemnasti jarni jurmarok. Počas štyroch dní sa môžete tešiť na bohatý a pestrý program.


Začneme  v piatok 28. apríla 2017 na gazdovskom dvore, kde odštartujeme súťaž vo varení kotlíkového guľášu. Pokračovať budeme slávnostným otvorením jarmoku, na ktorom uvedieme do života knihu Zemplín z neba. Dopoludnie spestrí spevácka skupina zo Spišského Štvrtka, Východňarské Šarkanice. Po vyhodnotení najlepšieho guľášu bude program jarmoku pokračovať v hudobnom duchu. Predstaví sa Veronika Rabada so skupinou a freedEggs – rock-punk band.


V sobotu sa môžete tešiť na 16. ročník jazdeckých pretekov – Jarná cena Michaloviec. Bude prebiehať v Parku študentov. Aj počas tohto dňa sa na tribúne pri mestskom úrade predstavia rôzne hudobné skupiny. Nedeľa sa bude niesť vo folklórnom duchu. Popoludnie spestrí hudobná skupina Pavelčákovci, po ktorej bude nasledovať Stavanie mája, už tradične v podaní Folklórneho súboru Zemplín.


Prvomájový pondelok aj tentokrát spestria detské rybárske preteky na jazierku Baňa. Začnú sa o 8.00 hod. a sú určené deťom od šesť rokov. Štart 33. ročníka Podvihorlatského maratónu, 15. ročníka Michalovského polmaratónu a 2. ročníka Polmartónskej štafety je naplánovaný na 14.00 hod. pred budovou mestského úradu na Námestí osloboditeľov. Sprievodným podujatím Šidzemnasteho jarneho jurmarku bude aj Ulička remesiel.  Ňesanujme sebe, šak ľem raz žijeme!



Uverejnené: 27.04.2017 08:52:14 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.