files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín odštartoval letnú prípravu prehrou

Futbalisti prvoligových Michaloviec odštartovali v sobotu sériu prípravných stretnutí v Banskej Bystrici, kde sa stretli s miestnym účastníkom Corgoň ligy Dukla Banská Bystrica. Pre domáci tím spod Urpína to bolo už tretie stretnutie v rámci letnej prípravy, ale na hre to nebolo vôbec badať. Práve naopak, Michalovce boli Dukle viac než vyrovnaným súperom a aj napriek prehre 1:2 sa postarali o veľmi dobrý zápas. Ďalšia previerka ich čaká v stredu o 18.00 hod. v Košiciach proti A-mužstvu corgoňligového MFK. Nuž a tam by už mal mužstvo viesť očakávaný tréner Vlastimil Petržela.


Michalovce nastúpili na ihrisku v Kremničke s dvoma novými tvárami. Obaja sú stredopoliari, Koristek prišiel na skúšku zo Žiliny, Jakubčo zo Stropkova. Príchod ďalších posíl je v štádiu riešenia.

Samotný zápas mal veľmi dobré tempo, čo potvrdil asistent Ondrej Duda, ktorý je až do príchodu Vlastimila Petrželu poverený vedením mužstva. „Obojstranne to bolo výborné stretnutie. Napriek tomu, že sme po dlhšej prestávke hrali prvý zápas a mali sme za sebou najtvrdšiu fázu prípravy, sme sa veľmi dobre pohybovali. Trošku nám síce viazla organizácia v hre, no domácim sme boli napriek tomu vyrovnaným súperom. Škoda gólu v závere stretnutia, remízový výsledok by bol nielen spravodlivejší, ale aj krajší,“ poznamenal Ondrej Duda, ktorý k A-mužstvu MFK Zemplín prešiel od staršieho dorastu počnúc začiatkom letnej prípravy.

Štatistika

Dukla Banská Bystrica - Michalovce 2:1 (1:0)

Góly: 43. Seye, 82. Vician - 57. Ľubarskij.
MFK ZEMPLÍN (1. POLČAS): M. Žofčák - Uhľár, Vajda, Sninský, M. Pyrka - Šitov - Koristek, Jevľanov, Mihok, Jakubčo - E. Seman. 
MFK ZEMPLÍN (2. POLČAS):  Pillár - Uhľár, Mižík, Sninský, D. Pyrka - Vajda, Ruskovský, Ľubarskij, Hreško, Mihok - Koristek.         (juke)

        

 



Uverejnené: 25.06.2010 19:10:25 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.