files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma deklasoval Spišiakov

Futbalisti Michaloviec sa v treťom stretnutí v rámci letnej prípravy predstavili už aj doma a po prehrách v Banskej Bystrici (1:2) a Košiciach (2:3) sa už dočkali aj víťazstva. V sobotu predpoludním zdolali doma na umelej tráve účastníka druhej ligy Východ Spišskú Novú Ves 5:1, keď už do prestávky viedli trojgólovým rozdielom. Počas najbližšieho týždňa sa MFK Zemplín v zápasovej praxi predstaví až v sobotu, keď sa znovu stretne s Duklou Banská Bystrica na jej ihrisku.

V michalovskom kádri sa v priebehu uplynulého týždňa udialo viacero zmien. Tréner Vlastimil Petržela už môže rátať s košickým ľavým obrancom Smrekom a takisto stropkovským útočníkom Špilárom. S mužstvom sa pripravujú aj vranovskí stredopoliari Tomáš Opiela a Roman Lazúr, ktorých príchod je v štádiu riešenia.

MFK Zemplín proti Spišskej Novej Vsi dominoval predovšetkým v efektivite. Po parádnom voleji Vajdu a sóle Špilára viedol po polhodine hry 2:0. Pričom „architekt“ týchto gólových momentov, Ukrajinec Artem Jevľanov, spečatil svoj veľmi dobrý výkon v 40. minúte lišiacky kopnutým priamym kopom, po ktorom domáci viedli už 3:0. V druhom polčase došlo k viacerým zmenám v zostave, ale MFK Zemplín napriek tomu zásluhou Hreška zvýšil na 4:0. Hostia potom síce znížili, ale posledné slovo opäť patrilo Hreškovi, ktorý po rohovom kope Mihoka uzavrel na konečných 5:1.

Štatistika

Michalovce - S. N. Ves 5:1 (3:0)


Góly: 71. a 84. Hreško, 3. Vajda, 30. O. Špilár, 40. Jevľanov - 81. Kiššák. Pred 150 divákmi rozhodoval Čaga.

MFK ZEMPLÍN: Pillár - Uhľár (46. Blahuta), Sninský, Vajda, Smrek (57. D. Pyrka) - Šitov (46. Hreško), Jakubčo (46. Pavlovčák) - Kunca (46. Ruskovský), Jevľanov (46. Mihok), E. Seman (46. Koristek) - O. Špilár (46. Ľubarskij). (JUKE)

 



Uverejnené: 26.06.2010 20:38:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.