files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Dukle naďalej bezvládie, dokedy bude trvať súčasné status quo?

Hokejová Dukla Michalovce leží na srdci viacerým. No a viacerí na súčasný stav pozerajú viac ako s obrovskou dávkou nevôle. Súčasné status quo je totiž také, že v Dukle nie je vedenie, nie je podpísaný tréner a ani jeden hráč. A to je už podotýkame na budúci týždeň polovica júna a viaceré kluby prvej ligy už majú poskladané nielen realizačné tímy, ale aj hráčske kádre. Súčasná situácia vzbudzuje pocit, že niečo nie je v poriadku a že prechod klubu k iným majiteľom nejde tak hladko, ako sa očakávalo.

V Michalovciach momentálne hokej neprináša veľa radosti

Ako je známe, ešte začiatkom marca po vypadnutí v semifinále play-off s Detvou možno aj v návale emócii po prehre v napínavej sérii, či viacerých, niekedy až nezmyselných atakoch po sociálnych sieťach, odstúpil zo svojho postupu prezident HK Dukla Alexander Černega. Ten svoje rozhodnutie oznámil hráčom a následne aj médiám, ktoré informovali o jeho konci päťročnej vlády nad michalovským hokejom. Uplynuli tri mesiace a v michalovskom hokeji je stále ticho. Nepoznáme nového generálneho partnera, ktorý má vraj eminentný záujem vstúpiť do klubu (hovorí sa o Ingeme, no nikto zatiaľ nič nepotvrdil) a tým pádom nepoznáme ani lodivoda (hovorí sa, že Duklu opäť povedie tandem Ihnačák - Tirpák) a tobôž nie ani jedného podpísaného hráča. Súčasný stav spôsobuje to, že hráči z minulej sezóny sa začínajú obzerať po iných angažmánoch. Ladislav Ščurko sa tento týždeň dohodol s Detvou a podľa našich informácii majú rozhodené siete aj ďalší ťahúni z minulej sezóny. Niet sa im ale čo čudovať. Čo majú čakať, kedy sa konečne pohnú ľady v Michalovciach a kompetentní, ktorí klub viedli v minulej sezóne a tí, čo by ho mali viesť v tej nasledujúcej, sa konečne zobudia?

Je najvyšší čas, aby sa tak stalo. Nástrahy, ktoré budú číhať na (staro)nové vedenie sú totiž veľmi blízko a momentálne bezvládie iba napomáha kritickým hlasom, ktoré sa ozývajú čoraz viac a ktoré sú absolútne legitímne. Fanúšik sa samozrejme má právo pýtať, pretože Dukla mu leží na srdci. Čiže, kto bude novým generálnym partnerom Dukly? Kto ju bude viesť v nasledujúcej sezóne? Kedy konečne padnú aj prvé termíny pri rekonštrukcii štadióna? Začnú Dukla, ale aj tímy HK Mládež sezóny v azyle? Kedy bude ľad? Kto bude tvoriť káder Dukly v nastávajúcej sezóne? Kto ju bude zastupovať na utorkovom Zok-u? No a posledná otázka, nie najmenej dôležitá, kedy sa konečne niečo dozvie aj verejnosť? Najhoršie je, že mlčia všetky strany, ktoré sa môžu k nasledujúcim otázkam vyjadriť. Vraj ešte chvíľu treba počkať. Dukla je tak momentálne stále bez prezidenta, bez vedenia, bez trénera, či bez hráčov. Netrvá tá chvíľa už nejako dlho? Páni, je už skoro druhá polovica júna...

Peter Brendza



Uverejnené: 10.06.2017 18:36:01 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.