files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Úspešný júnový záver sezóny Michala Stričíka

V sobotu 3. júna sa v Banskej Bystrici v športovej hale Dukla na Štiavničkách konali Majstrovstvá Slovenskej republiky 2017 v kickboxe, ktorých sa zúčastnilo 308 štartujúcich z 27 klubov SR. V rámci plnenia reprezentačných kritérií a príprave na Majstrovstvá sveta 2017 v kickboxe, ktoré sa budú konať na jeseň v Budapešti, sa tejto súťaže zúčastnil aj Michalovčan Michal Stričík z michalovského klubu SEIKEN, ktorý je v súčasnosti na hosťovaní v košickom klube ŠKP, pod trénerským vedením Petra Bonka.

Michal vo svojich dominantných disciplínach na tatami pre tento rok vybojoval titul majstra Slovenska v disciplíne Light contact do 84 kg a Kick light do 84 kg. O jeho dominancii na tatami svedčí skutočnosť, že jeho semifinálový, ako aj finálový zápas v disciplíne Kick light, boli ukončené predčasne rozhodcami ešte v prvom kole, z dôvodu vysokej bodovej a technickej prevahy nad súpermi. V doplnkovej disciplíne Full contact – 81 kg dokázal ešte pre svoj klub vybojovať titul vicemajstra, čím významnou mierov prispel k celkovému umiestneniu klubu na týchto majstrovstvách.

V dňoch 17- 18. júna 2017 sa v metropole Českej republiky v Prahe konali otvorené majstrovstva Českej republiky v Kickboxe v Aréne Sparta Praha, za účasti konkurencie z piatich krajín (domáceho Česka, Slovenska, Chorvátska, Bieloruska a Poľska) z 52 klubov a 413 štartujúcich pretekárov. Vynikajúcu formu na konci sezóny využil na týchto majstrovstvách  Michal ziskom titulu „Majster Českej republiky 2017“ v disciplíne Kick light do 79 kg. Michal jednoznačne dominoval vo všetkých svojich zápasoch a tak ani jeden z týchto zápasov nedospel do riadneho časového záveru, pretože boli ukončené predčasne v priebehu zápasu rozhodcami z dôvodu vysokej bodovej a technickej prevahy nad súpermi s výsledkom  3:0 pre neho. „Dosiahnuté výsledky potešia, ale aj zaväzujú k zodpovednej príprave pred ďalšími plánovanými súťažami, či už doma, alebo v zahraničí v druhej polovici roka po zaslúžených prázdninách,“ poznamenal tréner Peter Bonk.

Peter Brendza



Uverejnené: 04.07.2017 10:14:52 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.