files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Refundácia permanentiek na zápasy MFK Zemplín

MFK Zemplín Michalovce si uvedomuje, že zostáva zaviazaný fanúšikom Zemplína, ktorí si zakúpili permanentky na uplynulú sezónu. Na domácom ihrisku sme neodohrali plný počet naplánovaných stretnutí, a preto pred začiatkom novej sezóny je potrebné zjednať nápravu a vyrovnať sa s fanúšikmi, ktorí si zakúpili permanentky. Všetci, ktorí si zakúpili permanentky pred sezónou si môžu uplatniť nárok na vrátenie čiastky z celkovej ceny permanentky za neodohrané stretnutia Fortuna ligy v sezóne 2016/2017. Po zohľadnení všetkých faktorov ovplyvňujúcich výšku zľavy pre držiteľov permanentiek sme stanovili výšku kompenzácie za krytú tribúnu 10 € a nekrytú tribúnu 5 €. Permanentky predstavovali skoro 50 % zľavu z celkovej sumy vstupeniek (KT=110 €, NT=78 €), z každej predanej permanentky bola taktiež odvedená štátu DPH. Chceme kompenzovať našim fanúšikom vzniknutú stratu, ale veríme, že aj fanúšikovia chápu situáciu, ktorá vznikla tým, že sa neodohrali stretnutia na domácom štadióne. Namiesto výnosov zo vstupného, sme mali náklady na organizáciu zápasov vonku a tento výpadok financií výrazne ovplyvnil rozpočet, keďže príjem zo vstupného tvorí dôležitú časť v príjmoch klubu.

K vráteniu čiastky je potrebné zaregistrovať svoju požiadavku či už osobne, telefonicky, alebo mailom. V každom prípade sa uvedie: Číslo zakúpenej permanentky, meno a priezvisko držiteľa a oznam o tom, akým spôsobom si chce uplatniť refundáciu. Možnosti refundácie:

  1. Vrátenie v peňažnej podobe.
  2. Bavlnený šál MFK Zemplín Michalovce (136 x 17 cm).

Svoj nárok na refundáciu permanentiek si môžete uplatniť od štvrtka 6.júla do piatka 14.júla 2017 každý pracovný deň od 11:00 do 16:00 hod. na tel. čísle: 0950 303 121, alebo osobne na sekretariáte klubu. Svoj nárok si môžete uplatniť aj mailom: permanentky@mfkzemplin.sk. Po 14.júli 2017 sa už nebude môcť dať uplatniť nárok na refundáciu permanentky, zakúpenú fyzickou osobou.

Majitelia, ktorí nezaplatili permanentku, ale ju dostali od zamestnávateľa si nemôžu uplatniť refundáciu. Za nich si uplatňuje náhradu po zozbieraní permanentiek podľa evidenčných čísel samotný zamestnávateľ na klube MFK Zemplín Michalovce. Po skompletizovaní všetkých opodstatnených nárokov a vyradení neopodstatnených podľa našej evidencie predaných permanentiek sa uskutoční refundácia.

Momentálne prebiehajú rekonštrukčné práce, ktorých súčasťou je aj dodanie turniketového systému spojeného s internetovým predajom vstupeniek a permanentiek. Refundácia a predaj permanentiek na novú sezónu začne hneď ako sa sprevádzkuje tento systém. O priebehu rekonštrukčných prác a dátumoch refundácie vás budeme informovať.

Ďakujeme za pochopenie.

MFK Zemplín Michalovce



Uverejnené: 05.07.2017 17:55:36 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.