files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na Zemplínskej šírave triumf Gavalierov

Uplynulý víkend patril na Zemplínskej šírave okrem iného aj plážovej hádzanej. V rekreačnej oblasti Slňava sa totiž po ročnej prestávke uskutočnil ďalší ročník turnaja v tomto v lete čoraz obľúbenejšom športe, ktorý mal aj medzinárodnú účasť, keďže sa na ňom zúčastnili okrem slovenských, aj družstvá z Maďarska či Českej republiky. Okrem samotných zápasov sa mohli prítomní tešiť aj na súboje o „Cenu útechy“, nechýbal exhibičný duel či súťaž o najkrajší gól.

Víťazom turnaja sa nakoniec stalo družstvo Gavalier 1, ktoré v dramatickom finále zdolalo na nájazdy MV Building, tretí skončil Gavalier 2, ktorý zase v súboji o bronzovú priečku zdolal najmladšie družstvo turnaja OTS Academy.

Organizátor turnaja Matúš Porac na záver vyslovil obrovskú spokojnosť. „Turnaj sme organizovali prvýkrát a s prvým ročníkom sme spokojní. Chcel by som sa poďakovať všetkým zúčastneným družstvám, celého organizačnému tímu a samozrejme aj sponzorom, bez ktorých by sa turnaj nekonal. Kompletný reklamný servis, tričká pre všetkých zúčastnených, ako aj medaile zabezpečila firma A4, firma MV Building nám zase zabezpečila potrebné vybavenie turnaja. O to sa postarala aj firma Encore The Club Prešov. Stravu pre všetkých účastníkov zabezpečil Hotel Družba a o pitný režim sa postaral Karmen. Všetkým sponzorom touto cestou ďakujem a už sa tešíme na ďalší ročník turnaja, ktorý by sme chceli zorganizovať v roku 2018.“




Uverejnené: 19.07.2017 14:48:03 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.