files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla Ingema v príprave

Pod vedením trénerskej dvojice Miroslav Ihnačák - Ján Vodila začali v pondelok 24. júla prípravu na novú sezónu hokejisti Dukla Ingema Michalovce. Do prípravy sa v jej úvode zapojilo 27 hokejistov, z toho boli štyria brankári.

Michalovčania sa pripravujú pod vedením trénerskej dvojice Miroslav Ihnačák - Ján Vodila

Od pondelka na ľade vo Vranove

Prvý týždeň ešte Zemplínčania strávili v domácich podmienkach. Pripravovali sa na suchu, keď využívali ihriská na ZŠ Okružnej a ZŠ Komenského, Mestskú športovú halu či posilňovňu. „Chlapci makali na sto percent. Som veľmi rád, že si vzali za svoje, že letná príprava je veľmi dôležitá, pretože hráč z nej čerpá počas celej sezóny,“ zdôraznil tréner Dukly Ingema Michalovce Miroslav Ihnačák. V príprave dostali šancu aj viacerí mladíci z vlastnej liahne. Prvú tréningovú drinu pri mužoch zažívajú Pavol Masaryk, Tomáš Tkačik, Gabriel Vereš, Dominik Borov, Tobias Lancoš, Nikolas Lancoš, Róbert Hercik, či Roman Jaššo, ďalší avizovaní mladíci sa do prípravy Dukly Ingema nezapojili.

Michalovčania v pondelok vymenia prípravu na suchu za ľad. Keďže michalovský zimný štadión je v rekonštrukcii, nájdu azyl vo vranovskej STD aréne, kde by mali trénovať až do návratu na vlastný štadión. „Samozrejme, trošku sa nacestujeme, no všetci vieme, že michalovský zimný štadión potrebuje rekonštrukciu. Vítame to, že sa začala a veríme, že v priebehu sezóny si divák užije komfort na tribúne a my k tomu pridáme dobrú hru a výsledky,“ podotýka Miroslav Ihnačák.

V príprave aj proti Tipsportligistom

Pravidelný účastník prvej hokejovej ligy prvý prípravný súboj odohrá vo štvrtok 10. augusta v Miškolci. Potešiteľné je, že si v príprave Michalovčania zahrajú aj proti dvom tímom z najvyššej slovenskej súťaže. V utorok 15. augusta sa predstavia v Detve, ktorá by mala v Extralige nahradiť Martin, no a v utorok 29. augusta vo Vranove privítajú Liptovský Mikuláš. Ešte predtým ich čaká konfrontácia v Spišskej Novej Vsi (utorok 22. augusta) a v Prešove (piatok 25. augusta). Túto dvojicu privítajú aj vo vranovskej STD aréne (Spišská Nová Ves piatok 1. septembra, Prešov piatok 8. septembra). „Veľmi ma teší, že si v príprave zmeriame sily aj s extraligistami. Aj preto považujem náš zápasový program za dobre nastavený. Tímy, s ktorými sa v príprave stretneme, nás určite dobre preveria a pripravia na náročnú sezónu, ktorá nás čaká,“ dodáva k augustovým prípravným duelom tréner Dukla Ingema Miroslav Ihnačák.

Začali prípravu

Brankári: Adam Trenčan, Tomaš Tkačik, Roman Dzúr, Maximilián Pajpach (naposledy pôsobil v Poprade a Martine B)

Obrancovia: Daniel Hančák, Martin Dolgoš, Tomáš Valečko, Pavol Masaryk (prišiel z juniorky), Marek Kolba (naposledy pôsobil vo francúzskom Dijone), Filip Oravec (naposledy pôsobil v Liptovskom Mikuláši), Branislav Cvengroš (naposledy pôsobil v Prešove).

Útočníci: Jakub Linet, Tomáš Banovský, Ľuboš Fajčák, Ivan Fedorko, Ivan Brezniak (naposledy pôsobil v Liptovskom Mikuláši), Dávid Rušin (na skúške, naposledy pôsobil v nemeckom Schwenningene), Lubor Balko (na skúške, naposledy pôsobil v Detve), Kirill Domayev (na skúške, naposledy pôsobil v Rimavskej Sobote), Gabriel Vereš, Dominik Borov, Tobias Lancoš, Nikolas Lancoš, Róbert Hercik (všetci príchod z juniorky), Roman Jaššo (naposledy pôsobil v juniorke Sparta Praha), Lukáš Toma (napsosledy pôsobil v Martine), Rastislav Gašpar st.

Program prípravných zápasov Dukla Ingema
Štvrtok 10. augusta: Miškolc JJSE - Dukla Ingema Michalovce (18.00 hod.).
Utorok 15. augusta: HC 07 Detva - Dukla Ingema Michalovce (18.00 hod.).
Utorok 22. augusta: HK Spišská Nová Ves - Dukla Ingema Michalovce (17.00 hod.).
Piatok 25. augusta: HK Penguins Prešov - Dukla Ingema Michalovce (17.00 hod.).
Utorok 29. augusta: Dukla Ingema Michalovce - MHK 32 Liptovský Mikuláš (17.30 hod., Vranov nad Topľou).
Piatok 1. septembra: Dukla Ingema Michalovce - HK Spišská Nová Ves (17.30 hod., Vranov nad Topľou).
Piatok 8. septembra: Dukla Ingema Michalovce - HK Penguins Prešov (17.30 hod., Vranov nad Topľou).

Peter Brendza



Uverejnené: 29.07.2017 15:10:18 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.