files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Filip Serečin opúšťa MFK Zemplín. Hosťovať bude v Lokomotíve Košice

To, o čom sa šuškalo už dlhšie, sa stalo realitou. Ofenzívny univerzál Filip Serečin opúšťa michalovský MFK Zemplín. Serečin doteraz trénoval v Michalovciach, kde mal platnú zmluvu, no od vedenia klubu mal možnosť hľadať si nový angažmán. Ten si nakoniec aj našiel. Odchovanec košického futbalu sa vracia domov, keď až do konca sezóny bude hosťovať v druholigovej Lokomotíve Košice.

"Tým, že v Michalovciach mi bolo povedané, že sa so mnou v tejto sezóne nepočíta, hľadal som si nové mužstvo. Bolo už ťažké nájsť si niečo v zahraničí. Nakoniec sa mi ozvala Lokomotíva, komunikoval som s trénerom Rusnákom. Kluby sa dohodli na ročnom hosťovaní, ja som nevidel dôvod, aby som na to neprikývol. Tak som dnes v Lokomotíve," prezradil pre klubový web Serečin, ktorý okrem Michaloviec pôsobil aj v Ružomberku, arménskom FC Banants a kazachstanskom Šachtor Karaganda, kde ho viedol ďalší Košičan Jozef Vukušič.

Od dobre stavaného ofenzívneho univerzála, ktorému nerobí problém nastúpiť na hrote, či na krídlach, sa očakáva predovšetkým skvalitnenie ofenzívy a zvýšenie gólovej produkcie. "Budem sa snažiť, aby sme spolu zabojovali o postup do prvej ligy. Chalani to majú dobre rozohraté, momentálne sú na tretej pozícii. Verím, že si navzájom pomôžeme a bude panovať obojstranná spokojnosť. Poznám sa prakticky s každým jedným hráčom z tímu, s trénerom, s asistentmi. Myslím si, že nebude žiadny problém a bude nám to klapať. Hlavne, nech nám to klape na ihrisku," zaželal si dvadsaťsedemročný útočník, ktorý má v novom pôsobisku len tie najvyššie ciele: "Verím, že zabojujeme o postup do prvej ligy. Samozrejme, nebude to ľahké, je tam Poprad, ktorý sa tlačí do ligy. Skalica má tiež svoje ambície. Myslím si však, že káder, ktorý je dnes v Lokomotíve, je veľmi slušný. Dokonca by som povedal, že kvalitatívne je na tom aj lepšie ako niektorí prvoligisti, no nechcem uraziť žiadne mužstvo. Videl som však hrať prvoligové tímy i Lokomotívu. Viem, akú má kvalitu. Nebolo by správne, ak by sme si nestanovali cieľ zabojovať o postup, pretože mužstvo na to má."

Hlavný kouč mužstva Albert Rusnák, mimochodom bývalý tréner MFK Zemplín Michalovce či jeho devätnástky, na margo novej posily poznamenal: "Filipa vnímam ako hráča, ktorý si už niečo preskákal. Má isté skúsenosti, hrával aj v zahraničí. Myslím si, že nám v krídelnom priestore môže pomôcť. Bude záležať na jeho prístupe a chcení. Či bude chcieť pomôcť Lokomotíve, a tým pádom aj sám sebe, keďže v Michalovciach momentálne nenastupoval. Podávame si vzájomne pomocnú ruku. Kvality určite má, bude záležať na ňom, ako k tomu pristúpi."

Zdroj: lokomotiva košice, profutbal



Uverejnené: 24.08.2017 09:05:32 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.