files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Medová masáž

Masáže má rád snáď každý, o tom niet pochýb. Sú vynikajúcim relaxom s množstvom zdravotných benefitov. Navyše ak sa o seba staráte a záleží vám na vašom tele a zdraví, masáže by ste mali absolvovať pravidelne.

Skúsili ste však aj novinku v podobe medových masáži? Prečítajte si o ich výhodách a liečivých účinkoch.

Liečivé účinky medu sú nám známe už od staroveku, poznali ju už starí Egypťania.  Masáž medom však pochádza z ruského liečiteľstva. Metódu medovej masáže prezvali z Ruska mnohí liečitelia, pretože pomáha k zlepšeniu stavu chronických chorôb. Taktiež k revitalizácii organizmu, zvládnutiu stresu, spomaľuje starnutie a pomáha telu zbavovať sa škodlivín.

Ako medová masáž funguje

Medová masáž je špecifický druh masáže, kedy sa chrbát potrie voňavým tekutým medom a špeciálnou technikou sa vmasíruje do tela.  Med obsahuje dôležité minerály, stopové prvky a vitamíny, ktoré telo cez pokožku absorbuje.

Vplyvom podtlaku a napätia,med z tela vyťahuje škodlivé látky, ktoré sa v priebehu rokov nahromadili zo životného prostredia alebo z potravín a liekov.

Liečivá sila medovej masáže pôsobí do hĺbky tkanív, čím oživuje celý organizmus, spúšťa v tele ozdravné procesy a obnovuje prirodzenú detoxikačnú schopnosť.

Účinky medovej masáže

Medová masáž má dvojaký účinok – odstraňuje toxíny (jedy) v tele a slúži aj ako prostriedok k oživeniu organizmu vyčerpaného stresom a nezdravým životným štýlom. Pomôže vám pri problémoch s nespavosťou, chronickou únavou, bolesťou hlavy či tráviacimi ťažkosťami. Pôsobí aj ako telový píling, ktorý pokožku zjemní, hydratuje a vyživí.

Táto masáž je veľmi príjemná, uvoľňujúca a relaxačná. Už na začiatku masáž vyvoláva príjemné pocity uvoľnenia a prekrvenie ošetrovanej plochy umocňuje pocity tepla v celom tele.

Po medovej masáži sa telo detoxikuje ešte nasledujúcich 12 hodín a keďže sú toxíny v krvi, je potrebné piť veľa vody. Pre čo najlepšie účinky je ideálne absolvovať medovú masáž raz za mesiac a pri zdravotných problémoch aspoň dvakrát.

Vyskúšajte medovú masáž

Masážne štúdio Fitness centra R+R rozširuje svoje služby a ponúka aj novinku v podobe medových masáži.

Preto neváhajte a vyskúšajte blahodárne účinky medovej masáže u nás, vo Fitness centre R+R na adrese Štefana Tučeka 19 v Michalovciach.

Rezervovať termín masáže si môžete na telefónnom čísle: 0911 601 701



Uverejnené: 06.09.2017 14:02:05 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.