files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hra skončila – Gamer over!

Vážení čitatelia. Vážime si to, že náš internetový portál navštevuje čoraz viac z vás, ktorí tu hľadajú nové informácie z celého Zemplína. Sme radi, že v tomto náš portál v poslednej dobe prekračuje všetky nastavené latky a jeho čítanosť sa každým dňom, týždňom či mesiacom zvyšuje. Je to ocenenie našej tvrdej práce, za čo vám veľmi pekne ďakujeme.

Mrzí nás však, že v poslednej dobe je anonymná diskusia na našej stránke terčom niekoľkých indivíduí, ktoré si prostredníctvom nej vybíjajú svoju neschopnosť byť úspešní a svoju nenávisť, či závisť na konkrétnych osobách, firmách či športových kluboch. Je hrozné, že sa aj v dnešnom svete nájdu takí, ktorí doslova s penou v ústach nenávidia druhého a chcú mu za každú cenu ubližovať, a pranierovať jeho meno na internete bez toho, aby dotyčná osoba vedela, kto si ju dovolil očierňovať. Nikdy nebolo uvedené celé meno (česť výnimkám ako napríklad Milan Osip, keď je to vôbec dotyčný...), aby pranierovaná osoba mohla vedieť o koho ide a mohla tak podniknúť kroky na ochranu svojej osobnosti. V posledných dňoch už všetko presiahlo medze. Niektoré osoby vypisujúce z rovnakej IP adresy pod viacerými nickmi sa rozhodli prostredníctvom nášho portálu očierňovať, haniť, zosmiešniť či urážať. Dotknutý si podľa nášho názoru zaslúži vedieť, kto ho uráža. Odmietame každý deň zdvíhať telefóny s tým, že sa dotknuté osoby pýtajú, čo je to zase na vašej diskusii. V poslednej dobe sa stratila úcta k človeku a váženie si druhých osôb. Prím hrajú urážky, zosmiešňovanie či v obrane pravdy, čo najviac očiernenie inej osoby, ktorá sa nemá ako brániť.

Aj preto sme sa rozhodli pre razantný krok, ktorý možno ublíži tým diskutujúcim, ktorí chcú konštruktívne pomôcť. Dnešným dňom rušíme anonymnú diskusiu na našom internetovom portáli, pretože sa už hanbíme za urážky, ktoré sa v poslednej dobe na nej vyskytli. Nebránime diskusii, ktorá pomôže vyriešiť dané veci, no čo je veľa, to je veľa. Diskutujúcich, ktorí urážajú a nevážia si druhé osoby, tu totiž nechceme! Hra skončila – Game over! Viacerí teraz možno povedia, ahá akí demokrati. Treba si však povedať, čo je demokracia. Podľa niektorých diskutujúcich ide o vôľu každého občana, ktorý si môže hovoriť a robiť čo chce a ten, čo jeho príspevok odstráni, je okamžite nedemokratický a portál, kde je diskusia, je automaticky označovaný ako totalitný. Nikde konkrétne sme sa však nedočítali, kedy demokracia umožňuje urážať iné osoby tým spôsobom, že sa dotknutý nemôže nijako brániť. Je demokratické to, že určité indivídua si prostredníctvom anonymnej diskusie dovolia vybíjať svoju nervozitu a neschopnosť dokázať to, čo pranierovaná osoba? Je demokratické nenávidieť? Je demokratické byť urážaný, očierňovaný, či vulgárne oslovovaný? Ak pre niekoho áno, tak na našom portáli nemá čo robiť! Aj preto anonymnú diskusiu rušíme. V budúcnosti, keď sa spoločenská situácia ukľudní a ukáže sa, že aj touto formou sa dá konštruktívne diskutovať a pomôcť, radi ju na náš portál vrátime. Dovtedy ale vážení, hra skončila. Game over!

Redakcia



Uverejnené: 14.09.2017 17:36:41 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.