files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Jeden gól na víťazstvo Dukle nestačil, v piatok doma s Novými Zámkami

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce utrpeli už druhú porážku na súperovom ľade v poradí. Po Dubnici nad Váhom, kde prehrali hladko 0:3, nestačili v piatom kole St. Nicolaus I. ligy ani na Prešov, ktorému podľahli 1:3, hoci súpera prestrieľali 45:26.

Michalovčania v oboch zápasoch u súperov nezachytili úvod. Tak v Dubnici, ako aj v Prešove prehrali prvú tretinu 0:2 a „položili“ tým základ prehry. „Samozrejme, u takých súperov ako je Prešov alebo Dubnica, keď prehrávate po prvej tretine o dva góly, tak je problém niečo s výsledkom urobiť. Dvojgólové vedenie Prešovčanov nakoplo a boli na koni. My sme sa síce v druhej tretine snažili niečo s výsledkom urobiť. Aj sme znížili na 1:2, no na začiatku tretej sme dostali tretí gól, ktorý nás položil,“ poznamenal útočník HK Dukla Ingema Jakub Linet. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka síce Prešovčanov v druhej a tretej časti výrazne prestrieľali a mali aj viac gólových šancí, doplatili však na to, že sa presadili iba raz. S jedným gólom sa totiž takéto zápasy vyhrajú ťažko. „My sme jednoznačne doplatili na efektivitu. Povedal by som, že sme mali viac z hry, viac šancí, no ako vravíte, s jedným gólom sa vyhráva veľmi ťažko,“ dodáva ešte k zápasu v Prešove Jakub Linet.

Prehra v Šariši stála Michalovčanov druhé miesto. Aktuálne im patrí štvrtá priečka, keď na doteraz nezdolaného lídra súťaže MHK Dubnica nad Váhom strácajú už šesť bodov. Okrem nováčika súťaže sú pred nimi s jednobodovým náskokom aj Skalica a práve ich stredajší premožiteľ. „Je iba začiatok súťaže, takže na nejaké závery je ešte skoro. Určite však musíme vonku hrať inak, pretože, keď chceme byť v tabuľke čo najvyššie, musíme bodovať nielen doma, ale aj vonku,“ zdôrazňuje Jakub Linet, na ktorého spoločne s jeho spoluhráčmi teraz čakajú dve domáce stretnutia. Najskôr v piatok v tradičnom čase o 17.30 hod. privítajú vo Vranove nad Topľou rezervu Nových Zámkov a potom v stredu Považskú Bystricu. „Aj keď sú tieto družstvá v tabuľke nižšie, podceniť ich nemôžeme. Napríklad, čo pozerám, Nové Zámky prehrávajú zápasy iba tesne a rozhodne budú klásť odpor aj u nás. My sa s tým musíme vysporiadať. Najideálnejšie by bolo ihneď na začiatku skórovať, tak ako sa nám to podarilo naposledy s Trnavou,“ dodáva na záver Jakub Linet.

Peter Brendza



Uverejnené: 28.09.2017 16:29:19 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.