files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nakúpte zadarmo v novom OPIDIU

Čo hovoríte na nákup v sume 300 eur úplne zadarmo? A navyše, keď vám pri ňom bude asistovať niektorí z protagonistov známeho serialu Horná Dolná? Celebrity shopping bude súčasťou otváracieho dňa nového nákupného centra OPIDIUM v Michalovciach na Humenskej ceste. OPIDIUM otvorí svoje brány vo štvrtok 9. novembra. Na 7 tisícoch m2 obchodnej plochy sa bude nachádzať 15 obchodných prevádzok. V tomto centre nájdete predajne Mountfield, KiK, Pepco, CCC, GATE, TEDi, Dráčik, dmdrogerie, Coop Jednota, Pro Elektro Market, Super ZOO, Váš domáci mäsiar, Café Enjoy, Víno Levice a X-FAKTOR. Skladbu obchodov volil investor – spoločnosť AZOR, s.r.o. tak, aby zákazník našiel na jednom mieste úspešné a silnéznačky.

Rovnaký koncept obchodných centier spoločnosť AZOR realizovala už vo viacerých slovenských mestách – Spišskej Novej Vsi, Poprade, Rimavskej Sobote a v Podunajských Biskupiciach. „Hlavnou myšlienkou, z ktorej vychádzame pri architektonickom riešení týchto obchodných centier je, aby sme zákazníkom ponúkli jednoduchý prístup a prehľadný spôsob nakupovania. Vstup do jednotlivých prevádzok je priamo z parkoviska, klient tak nemusí blúdiť žiadnymi uličkami nákupného centra. Zaparkuje, vstúpi do konkrétneho obchodu, nakúpi a odchádza,“ približuje tento koncept zástupca investora Ladislav Zoričák ml. Poloha nákupného centra v blízkosti autobusovej a železničnej stanice je výhodnou nielen pre obyvateľov mesta, ale aj pre tých, ktorí do Michaloviec dochádzajú. OPIDIUM spolu s blízkymi centrami Kaufland a Nay vytvoria v tejto lokalite na ploche približne 20-tisíc m2 najväčšiu nákupnú zónu v meste.

Ak by ste v tento deň radi nakupovali zadarmo a navyše s jedným z hercov z Hornej Dolnej s Martou Sládečkovou, Petrom Sklárom, Maťom Landlom alebo Romanom Slaninom, zapojte sa do našej súťaže Celebrity shopping. Ako sa zapojiť? Na www.opidium.sk vypíšte súťažný formulár do polnoci 5. novembra. V pondelok 6. novembra vyžrebujeme štyroch z vás, ktorí štvrtkové popoludnie strávia nakupovaním s jednou z celebrít bez toho, aby minuli čo len cent. Súčasťou otváracieho dňa bude aj ďalší sprievodný program. Ten začne o 14.00 hod. oficiálnym otvorením nákupného centra. Po ňom príde na rad vystúpenie kúzelníka, od 15. do 17.00 hod. budú víťazi našej súťaže nakupovať s hercami z Hornej Dolnej. Náladu na vonkajšom pódiu medzitým spestrí všetkým nakupujúcim i divákom folklórny súbor Jurošík a po vyhodnotení nákupov s celebritou bude nasledovať vystúpenie divadla HokiPoki. Počas tohto dňa na vás čakajú rôzne darčeky, súťaže, maľovanie natvár a mnoho iných prekvapení. Celodenným programom nás bude sprevádzať náš výborný slovenský moderátor Slávo Jurko. Nakupujte v OPIDIU s celebritou vo štvrtok 9. novembra. 



Uverejnené: 27.10.2017 10:58:03 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.