files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

www.slovenskoukrajina.sk

Aktuálne politické a ekonomické udalosti týkajúce sa Slovenska a Ukrajiny, slovensko-ukrajinské projekty, správy mapujúce regionálnu spoluprácu a databáza relevantných kontaktov na celoštátnej a regionálnej úrovni sú od 1. júla dostupné na web stránke www.slovenskoukrajina.sk.
Vytvorenie webstránky je súčasťou projektu Informačné a mediálne aktivity na podporu rozvoja slovensko-ukrajinských vzťahov, ktorý realizuje MEMO 98. Projekt sa uskutočňuje v spolupráci s agentúrou SITA na základe podpory Nadácie na podporu občianskych aktivít (NPOA) a je financovaný z Nórskeho finančného mechanizmu a zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

Ako názov projektu naznačuje, cieľom projektu je zlepšiť informovanosť verejnosti o Ukrajine a prospieť k zlepšeniu spolupráce medzi oboma krajinami, s dôrazom na vzťahy obcí v prihraničných okresoch Snina, Michalovce, Sobrance a Trebišov. 

Obsah stránky sa bude kontinuálne rozširovať, pričom existujúci obsah je denne dopĺňaný na základe spolupráce s agentúrou SITA, regionálnymi médiami a inými lokálnymi zdrojmi. Stránka by mala byť čoskoro dostupná aj v ukrajinskej mutácii.

Cieľom projektu je zlepšiť možnosti praktickej spolupráce medzi Slovenskom a Ukrajinou, predovšetkým s dôrazom na aktivity prihraničných okresov Snina, Michalovce, Sobrance a Trebišov.

Súčasťou projektu budú aj newsletters zasielané v pravidelnej periodicite. Budeme vďační, ak nás budete informovať o prípadných aktivitách, ktoréobsahujú prvok spolupráce medzi Slovenskom a Ukrajinou. Veľmi radi takéto infomácie na stránke uverejníme.

                                             
        MEMO 98



Uverejnené: 09.07.2010 11:42:21 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.