files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v domácej generálke iba remizoval

Futbalisti Michaloviec odohrali v priebehu uplynulého týždňa dve záverečné stretnutia v rámci prípravy na začínajúci sa ročník prvej ligy. Najprv v utorok v rámci 15. ročníka Memoriálu Štefana Nadzama podľahli Prešovu 0:2, a potom v sobotňajšej generálke doma proti druholigovému Vranovu nad Topľou horko-ťažko vydolovali aspoň remízu 1:1.


MFK Zemplín už v sobotu podvečer proti Vranovu nad Topľou nastúpil s dvoma novými krajnými obrancami, Ivanom Janekom a Michalom Vanákom, ale bez trénera Vlastimila Petrželu, ktorý z rodinných dôvodov musel odcestovať domov do Česka. Celkovo sa v zostave Michaloviec objavilo až šesť nových hráčov, takže možno aj preto nebol výkon domácich optimálny.
Ako prví mali možnosť skórovať domáci, v 2. minúte sa po ľavej strane predral krajný stredopoliar Koristek, ale jeho krížnu strelu brankár hostí Pulen kryl. Vranovčania hrali smelo dopredu a po dvadsiatich minútach sa dočkali zaslúženej odmeny, útočník Hamuľák zoči-voči brankárovi Pillárovi nezaváhal a poslal hostí do vedenia. Michalovce mali možnosť vyrovnať krátko pred záverom prvého polčasu. Najprv v 44. minúte brankár Pillár založil dlhým výkopom brejkovú situáciu, lopta išla cez Kuncu a Jevľanova až ku Gamkrelidzemu, ale toho vo vyloženej šanci vychytal brankár hostí Pulen. O minútu opäť Jevľanov uvoľnil Gamkrelidzeho, ale jeho krížna technická strela tesne minula brvno vranovskej brány. Po prestávke domáci zvýšili tlak, ale ich prevaha bola jalová, ak nie nulová. Hostia to mohli potrestať v 67. minúte, ale Lazúr po sóle nechal vyniknúť brankára domácich Pillára. O päť minút neskôr Hreško ideálne uvoľnil Janeka, jeho tvrdá strela však mierila iba do bočnej siete. Keď sa už zdalo, že súboj skončí michalovskou prehrou, zahrávali domáci v 90. minúte štandardnú situáciu z ľavej strany, center Hreška brankár Pulen vyrazil iba pred dobiehajúceho Vajdu, ktorý stanovil konečnú remízu 1:1.


Štatistika


Michalovce - Vranov n./T. 1:1 (0:1)

Góly: 90. Vajda - 20. Hamuľák. Pred 200 divákmi rozhodoval Stretavský.

 
MFK ZEMPLÍN: Pillár - Janek, Sninský (70. Mižík), Vajda, Vanák (63. Blahuta) - T. Opiela - Kunca (46. Ruskovský), Jevľanov (46. Mihok), Jakubčo (46. Hreško), Koristek (46. E. Seman) - Gamkrelidze (46. Špilár).


Najbližší program, 1. kolo (nedeľa 18. 7. 2010 o 17.30 hod.): Michalovce - Ružomberok B, 2. kolo (sobota 24. 7. 2010 o 17.30 hod.): Rimavská Sobota - Michalovce, 3. kolo (sobota 31. 7. 2010 o 17.30 hod.): Michalovce - Liptovský Mikuláš.



Uverejnené: 11.07.2010 18:20:42 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.