files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Potešte seba a svojich blízkych kvalitnými slovenskými výrobkami z pohodlia domova

Lokálne domáce výrobky sú nám známe a prirodzené už z dávnej minulosti. Ľudia jedli len to, čo sa práve podľa sezóny urodilo.  Pestovali si na vlastnom a pre seba, vďaka čomu neboli žiadne potravinové alergie či civilizačné choroby. Keďže v súčasnosti ide obchodným reťazcom hlavne o zisk, objednávajú potraviny od veľkých zahraničných dodávateľov, ktorí majú lepšie ceny, no často na úkor kvality. Potraviny, ktoré sú dovezené z veľkej diaľky, tak v čerstvosti a kvalite nemôžu konkurovať tým lokálnym. Nehovoriac o tom, že za sebou zanechávajú ekologickú stopu, pretože lietadlá a kamióny, ktoré ich dovážajú vypúšťajú do ovzdušia množstvo škodlivých látok. Kupovaním lokálnych potravín svet nespasíte, ale môžete prispieť svojim dielom.

Kvalita je na strane lokálnych výrobcov

Často sa dokonca dozvedáme, že niektoré potraviny, ktoré k nám dovážajú, majú horšiu kvalitu, než je akceptovaná v krajine jej pôvodu. Slovenskí výrobcovia si to nemôžu dovoliť, pretože slovenské normy pre kvalitu potravín sú často prísnejšie ako európske, alebo svetové. Zdravie je prvoradé, preto je dôležité vedieť čo konzumujeme a získať informácie o výrobku z okolia je jednoduchšie, ako z anonymných pestovateľov a spracovateľov zďaleka. Výrobky vyrobené na Slovensku preto nie sú len kvalitnejšie, ale pre nás aj prirodzenejšie.

Rovnica je jednoduchá

Rovnica je jednoduchá, peniaze, ktoré utratíte za lokálne slovenské výrobky zostanú na Slovensku, čím podporíte domácich výrobcov a aj seba kvalitným produktom.  Kúpou zahraničného produktu podporíte zahraničných výrobcov, no kúpou slovenského ostávajú peniaze v slovenskej peňaženke, posilňuje sa slovenská ekonomika a udržuje sa práca pre Slovákov. Ako R+R Fitness centrum dbáme na zdravie a kvalitu, preto podporujeme lokálnych výrobcov. V našom e-shope nájdete kvalitné slovenské výrobky, ako je domáci med rôznych druhov, orechy v mede alebo arašidové maslo a rôzne prírodné orechové maslá.

Prečo konzumovať tieto dostupné super potraviny?

Arašidové maslo je pochúťka, ktorá skvelo chutí a ponúka zdravý a vyvážený zdroj energie, keďže dodáva telu všetky tri makro živiny – sacharidy, bielkoviny a zdravé tuky. Táto trvanlivá prírodná potravina sa vyrába mixovaním 100 % arašidov, až kým nevznikne maslo a je tak výbornou voľbou na spestrenie jedálnička a doplnenie živín. U nás nájdete aj pravý domáci Slovenský med od včelára, s ochrannou známkou slovenského výrobku, ktorá podlieha prísnym normám. Toto prírodné sladidlo má množstvo výhod, vďaka ktorým sa označuje ako super potravina. Obsahuje cukry ktorých trávenie nezaťažuje organizmus a množstvo vitamínov, minerálnych látok, aminokyselín, enzýmov či antioxidantov.

Pravidelné užívanie medu podporuje krvný obeh, posilňuje imunitu, pomáha pri tráviacich problémoch a je to najúčinnejší prírodný liek pri bolesti hlavy a nespavosti. Taktiež pôsobí antibakteriálne a je účinný pri prechladnutí a chrípke. Táto najtrvanlivejšia potravina sa v domácnostiach objavuje často až pred Vianocami, no odporúča sa konzumovať denne a to aspoň 3-4 čajové lyžičky.

Potešte seba a svojich blízkych

Neváhajte a navštívte náš e-shop, kde nájdete kvalitné Slovenské orechové maslá s rôznymi príchuťami a taktiež rôzne druhy medov a iné zdravé výrobky. Po objednaní si produkty môžete vyzdvihnúť priamo v R+R Fitness centre na adrese Štefana Tučeka 19 v Michalovciach, alebo vám budú zaslané na vašu adresu.




Uverejnené: 09.11.2017 10:44:10 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.