files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zvíťazila v Bratislave 4:3 po predĺžení

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce natiahli svoju víťaznú šnúru už na štyri zápasy v rade, keď v stretnutí 18. kola St. Nicolaus I. ligy zvíťazili na ľade HC Osmos Bratislava 4:3 po predĺžení. O góly michalovskej Dukly sa postarali František Poliaček, Filip Oravec, Vladislav Solomončak, rozhodujúci presný zásah v predĺžení pridal Ľubor Balko. Zverenci trénera Miroslava Chudého súbojom v Bratislave ukončili druhú pätinu základnej časti. Tá tretia štartuje už v nedeľu, Michalovčania si ale súboj devätnásteho kola v Topoľčanoch (3:0) predohrali už skôr. Najbližšie teda budú v hre ž v stredu 15. novembra, kedy vo vranovskej STD aréne privítajú lídra súťaže HK 36 Skalica.



Na štadióne Vladimíra Dzurilu sa začalo vo svižnom tempe. Michalovčania, ktorí nastúpili už aj s Radovanom Cúttom, či Igorom Halásom, mohli skórovať ako prví, brankár Kožiak si ale poradil tak so strelou Balka, ako aj so zakončením Oravca. Následne hostia nevyužili vylúčenie Kuzmína, za čo mohli pykať, Slobodu ale vychytal Trenčan. V jedenástej minúte sa mohlo meniť skóre na druhej strane, Poliaček ale po výbornej Kolbovej robote mieril iba do bočnej siete. Udrelo tak na druhej strane. Po rýchlej kombinácii našiel Danišovský pred bránou úplne voľného Brodeka a ten nedal Trenčanovi šancu. Vyrovnané mohlo byť takmer okamžite. Hamráček dostal ideálny puk do brejku, samostatný nájazd ale nepremenil. Chvíľu na to mohli ísť domáci do dvojgólového vedenia, Klučiar ale takmer z identickej pozície, ako mal predtým Brodek, Adama Trenčana neprekonal a prvá tretina tak skončila tesným vedením domácich. Zemplínčania začali druhú časť náporom. Brankár Kožiak ale odolal pri tak pri šanci Mašlonku, ako aj Solomončaka. Trest tak prišiel na druhej strane, keď z ničoho nič skóroval Dušan Kľučiar. Michalovčania sa ale nevzdávali. Už o minútu neskôr znížil ich najlepší strelec František Poliaček a v 35. minúte bolo dokonca vyrovnané, keď Kolba našiel ideálne Filipa Oravca a navrátilec do zostavy vyrovnal na 2:2. Vzápätí mohol dokonca Valečko v presilovke poslať Duklu do vedenia, trafil iba žŕdku, na druhej strane v stopercentnej šanci zlyhal Sloboda. Domáci ale predsa len išli do prestávky vo vedení, keď v 39. minúte Trenčan síce vyrazil strelu Obšuta, na dorážku ďalšieho matadora Stanislava Grona ale už nemal nárok – 3:2. Hostia začali lepšie aj tretiu tretinu a odmenou im bol vyrovnávajúci gól. Ten ešte nedosiahol Toma, ktorého v tutovke vychytal Kožiak, no brankár HC Osmos v 44. minúte po rýchlej kombinácii Hamráčka so Solomončakom už vyťahoval puk z brány. Do konca riadneho hracieho času síce pokračoval rýchly hokej, ale už bez čistých gólových šancí. Na rad tak prišlo predĺženie, v ktorom sa usmialo šťastia na Michalovčanov. Tí si tak po góle Ľubora Balka domov odviezli cenné dva body.

HC Osmos Bratislava - HK Dukla Ingema Michalovce 3:4 po predĺžení (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
Góly: 12. Brodek (Danišovský, Novák), 25. Klučiar (Šalka, Gron), 39. Gron (Šalka, Obšut) – 27. Poliaček (Cútt), 35. Oravec (Kolba, Piatak), 44. Solomonchak (Hamráček), 63. Balko (Valečko, Halás)
Vylúčení: 4:4. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Valachovič - Beniač, Vyšný. Divákov: 302.
HC OSMOS: Kožiak - Vidovič, Obšut, Valjent, Ficel, Kuzmin, Černý, Roth, Guoth - Šalka, Gron, Klučiar - Danišovský, F. Novák, Brodek - Mucha, Kratochvíla, Sloboda - Dvonč, Mlynčár, Bednarič.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan - Hančák, Valečko, Oravec, Kolba, Rusina, Cvengroš, Dolgoš - Poliaček, Cútt, Solomončak - Mašlonka, Piatak, Halás - Fajčák, Linet, Kabáč - Balko, Toma, Hamráček.



Uverejnené: 10.11.2017 21:22:27 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.