files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa na záver jesennej časti s vysokým víťazstvom v Zlíne

Hádzanárky Iuventy Michalovce zvíťazili v stretnutí 11. kola MOL ligy na pôde HC Zlín jednoznačne 37:24 (18:8) a upevnili si tak druhé miesto v tabuľke. Pre zverenky trénera Františka Urbana bola konfrontácia v Zlíne poslednou ligovou v jesennej časti. Čaká na nich však vyvrcholenie Slovenského pohára, kde v semifinále v stredu 6. decembra o 17.30 hod. privítajú druholigovú Sereď.

Lepší úvod duelu posledného jesenného kola mali domáce. Tie viedli v piatej minúte 2:1 a zdalo sa, že Iuventa sa bude trápiť na Morave aj do tretice v tejto sezóne. Následne ale v michalovskej bráne začala čarovať Iryna Jablonská a jej spoluhráčky jej to vrátili v útoku, kde zaknihovali deväťgólovú šnúru, ktorá de facto už v prvom dejstve rozhodla o ich víťazstve. Aj keď Michaela Kolářová ukončila v sedemnástej minúte zlínsku dvanástminútovku bez gólu, Iuventa si aj naďalej držala pohodlný náskok až do konca prvého dejstva, ktoré vyhrala 18:8.

Ani v druhom dejstve sa obraz hry nezmenil. Jej tón naďalej udávali zverenky trénera Františka Urbana, ktoré si udržiavali počas celého tohto dejstva viac ako desaťgólové vedenie. V 35. minúte po presnom zásahu Marianny Rebičovej vyhrávali už 24:9. Michalovčanky aj naďalej súkali súperovi jeden gól za druhým a bezpečne tak kráčali k štvrtému dvojbodovému zisku v rade. Dve minúty pred koncom už viedli po góle Habánkovej dokonca 37:20. Zlín sa v samom závere zmohol už iba na štvorgólovú šnúru, ktorou jej hráčky pečatili prehru na 24:37.  

HC Zlín - Iuventa Michalovce 24:37 (8:18)
Pok. hody: 3/1 - 2/2, vylúčené: 4 - 4. Rozhodovali: Horáček a Novotný (obaja Česká republika), 200 divákov.
HC: Rybníčková, Benediková - Herbočková, Popelková 1/1, Nygrýnová, Očadlíková 5, Andrýsková 3, Mizerová 3, Kovářová 4, Ševčíková, Baumbachová 2, Polomíková 1, Kříčková 2, Hubová 3.
IUVENTA: Antičová, Jablonská, Muliková - Kišíková 4, Rebičová 5, Kotová 2, Trúnková 1, Habánková 3/1, A. Holejová 2, Wollingerová 6/1, Holubová 3, Bajčiová 3, Fiľková - Trehubová 8.



Uverejnené: 18.11.2017 17:17:29 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.