files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Výsledky akcie Bav sa basketbalom a neber drogy

Basketbalový klub 1.BK Michalovce v spolupráci s OZ Zober loptu a mestom Michalovce zorganizoval vo štvrtok 23. novembra ďalší ročník podujatia pod názvom “Bav sa basketbalom a neber drogy”.

Štvrtkové športové dopoludnie bolo pokračovaním úspešných akcií z roku 2016 a 2015. V telocvični ZŠ Krymská v Michalovciach našli deti dobré podmienky na šport. Podujatia sa zúčastnilo osem základných škôl z Michaloviec, ktoré vytvorili deväť družstiev. ZŠ Okružná mala na podujatí dve družstvá. Každá škola vytvorila zmiešané družstvá chlapcov a dievčat. Spolu sa do aktivít zapojilo 91 detí.

Prvú časť tvorili súťaže na čas v slalome s loptou, bez lopty, dribling s loptou, podávanie lôpt a nakoniec súťaž v streľbe. Následne odohrala každá škola po dva basketbalové zápasy na základe náhodného žrebu. Každá súťaž bola bodovaná a následne dostali družstvá body aj za basketbalový zápas. Tento rok bolo podujatie určené pred deti narodené po 1.9.2006 a mladšie. V basketbalových zápasoch bolo vidno ešte začiatočnícke prvky a chyby čo by sa postupne malo u detí zlepšovať.

Deti počas zápasov usmerňoval aj kvalifikovaný rozhodca. Školy získali diplomy a účastnícke listy z podujatia. Družstvá na prvých troch miestach sme ohodnotili aj pohármi a vecnými cenami. Akcia mala pozitívny charakter a nielen po športovej stránke splnila svoj cieľ. Poďakovanie patrí OZ Zober loptu a ZŠ Krymská v Michalovciach, ktorá vytvorila výborné podmienky pre bezproblémový priebeh podujatia.

Minuloročné prvenstvo obhajovala ZŠ Školská Michalovce (5.ZŠ). Tentokrát si trofej odnieslo A družstvo ZŠ Okružná 17 Michalovce (6.ZŠ). Víťaz získal celkovo spolu 26 bodov. Na druhom mieste skončila domáca ZŠ Krymská 5 Michalovce (7.ZŠ) s 24 bodmi a na treťom mieste sa umiestnilo B družstvo ZŠ Okružná 17 Michalovce (6.ZŠ) s 13 bodmi. Širšiu fotogalériu z podujatia nájdte v krátkej dobe na stránke www.1bkmi.sk a na facebooku 1.BK Michalovce.

Výsledky basketbalových zápasov
1. ZŠ - 3. ZŠ 2:4
6. ZŠ A - 6. ZŠ B 4:2
8. ZŠ - 4. ZŠ 0:11
6. ZŠ A - 5. ZŠ 6:4
4. ZŠ - 2. ZŠ 12:4
5. ZŠ - 7. ZŠ 0:4
2. ZŠ - 6. ZŠ B 0:16
7. ZŠ - 3. ZŠ 10:2
8. ZŠ - 1. ZŠ 0:4

1. bk michalovce



Uverejnené: 24.11.2017 13:14:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.