files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V dohrávke zaslúžená remíza Michalovčanov s Trenčínom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v dohrávanom stretnutí Fortuna ligy na domácej pôde s AS Trenčín 1:1 (0:0). O ich jediný presný zásah sa postaral v 73. minúte Stanislav Danko, ktorý odpovedal na vlastný gól Petra Kavku z 53. minúty. Zverenci trénera Antona Šoltisa odohrajú do konca jesennej časti ešte dva zápasy. V sobotu 2. decembra privítajú o 14.00 hod. Ružomberok a jeseň ukončia následnú sobotu súbojom v Senici.

Michalovskí trávnikári zapracovali na teréne, ktorý bol oproti desiatim dňom v oveľa lepšej kondícii, a tak sa dohrávaný súboj s Trenčínom mohol odohrať. Lepší úvod v ňom mali domáci futbalisti. Tí si za úvodných trinásť minút vypracovali tri gólové šance. Najskôr Koscelníkovu hlavičku vytlačil na rohový kop brankár Šemrinec, po ňom z ideálnej parkety nepresne mieril Stanislav Danko a následne sa Šemrinec zaskvel aj pri strele Žofčáka, dorážku Sulleya už nepripustil Čogley. Až potom dali o sebe vedieť aj hostia. Najskôr krížnou strelou Skovajsu, ktorú Bieszczad vytlačil na rohový kop, po ňom v trme-vrme aj Kleščík, ktorý minul odkrytú michalovskú bránu. Domáci aj naďalej pokračovali v aktívnej hre a odmenení za to mohli byť v 27. minúte, Sulleyovu hlavičku ale Šemirnec vyrazil. Ghanský útočník sa hlavou snažil otvoriť skóre aj o minúty neskôr, po Žofčákovom centri ale tentoraz mieril nad. No a keď sa gólom neskončila ani trma-vrma v trenčianskej šestnástke v nadstavenom čase, prvý polčas skončil bez gólov.

V tom druhom sa obraz hry zmenil. Hosťujúce trénerské duo Marčok – Cifranič nechalo v šatni nevýrazného Lawrenca, ktorého nahradil Hillary Gong a hra AS sa rázom zmenila. Beridzeho krížna strela z 49. minúty ešte gólom neskončila, no center Skovajsu z pravej strany už áno, keď si loptu do vlastnej siete odhlavičkoval Peter Kavka. Aj keď po inkasovanom góle začali preberať iniciatívu domáci, nebezpečnejší boli Trenčania. O druhý gól sa najskôr pokúšal tvrdou krížnou strelou Azango, po ňom stopercentnú šancu spálil najlepší ligový strelec Janga. Michalovčania boli aktívnejší a zaslúžene sa dočkali odmeny v 73. minúte, kedy Carillov center našiel v pokutovom území Danka a ten svoju druhú čistú šancu v zápase už chladnokrvne premenil 1:1. No a keďže ďalšie minúty už veľa vzruchu nepriniesli, súperi sa v dohrávanom stretnutí rozišli zaslúženou remízou.

MFK Zemplín Michalovce - AS Trenčín 1:1 (0:0)
Góly: 73. Danko - 53. Kavka vlastný.
Žlté karty: 33. Grič, 46. Turik, 50. Koscelník - 31. Beridze
Rozhodovali: Marhefka - Kováč, Borsányi.
Divákov: 780.
MFK ZEMPLÍN: Bieszczad – Bednár, Kavka, Carillo – Koscelník, Grič, Turík (87. P. Kolesár), Danko, Šimčák – Žofčák (77. Regáli), Sulley.
AS: Šemrinec - Čogley, Kleščík, Skovajsa, Keston - Lawrence (46. Gong) Zubairu, El Mahdioui - Beridze, Janga (76. Mance), Azango.



Uverejnené: 28.11.2017 18:57:45
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.