files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s piatym víťazstvom v rade, v piatok šláger na Záhorí

Hokejisti HK Dukla Michalovce pokračujú vo víťaznom ťažení. V stredu zvíťazili v zápase 28. kola St. Nicolaus I. ligy na domácom ľade vo Vranove nad Topľou nad rozbehnutými Topoľčanmi 4:1 a dosiahli tak piate víťazstvo v rade, ktorým si upevnili prvú priečku v tabuľke.

Michalovčania urobili rázny krok k piatemu víťazstvu v rade hneď v úvode. Po 33. sekundách sa presadil gólovo Radovan Cútt, vo štvrtej minúte pridal druhý gól Erik Piatak. „Bolo to veľmi dôležité. V predchádzajúcich zápasoch nám vstupy nevychádzali, teraz to bolo inak. Som rád preto, že Topoľčany dosiahli v poslednej dobe dobré výsledky. Úvod bol veľmi dôležitý pre ďalší priebeh stretnutia,“ skonštatoval po stretnutí tréner HK Dukla Ingema Miroslav Chudý, ktorý sa následne pustil do hodnotenia duelu. „Či po hernej alebo po výsledkovej stránke sme spokojní. Ako hovorím, proti nám stál silný súper, ktorý dosiahol v posledných zápasoch slušné výsledky. Čakali sme, že to nebude jednoduché, čo sa aj potvrdilo. Veľmi dôležitý bol úvod, kde sme strelili dva góly. To bolo pre vývoj stretnutia podstatné. Stav 2:0 je zakaždým nebezpečný výsledok. Podľa mňa bol dôležitý tretí gól, ktorý asi rozhodol o našej výhre. Aj keď sme následne inkasovali, zápas sme mali pod kontrolou. Pridali sme štvrtý gól a už sa len dohrávalo. Som rád, že sme to zvládli, pred sviatkami urobili ďalší dôležitý krôčik a už sa môžeme pripravovať na ďalšie ťažké zápasy, ktoré nás čakajú.“

Okrem súboja Dukly Ingema s Topoľčanmi v prvej lige v stredu pútal pozornosť aj duel na Šariši, kde druhý Prešov privítal tretiu Skalicu. V šlágri kola nakoniec uspeli po výhre 4:0 domáci, ktorí si tak udržali na druhom mieste tesný, jednobodový odstup za Michalovčanmi, tretia Skalica stráca už päť bodov. A práve na Záhorí sa predstavia Michalovčania v piatok. „Je to veľmi ťažký protivník. Tam sme prehrali o jeden gól, oni u nás dvakrát týmto rozdielom, takže si máme čo vracať. Aj keď to nebude jednoduché, my si tam pôjdeme po víťazstvo. Skalica je síce silným protivníkom, no podľa mňa, toto mužstvo má na to, aby tam uspelo,“ uzatvára Miroslav Chudý.

(pb)



Uverejnené: 14.12.2017 10:25:36 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.