files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Reprezentačný projekt hodnotí pozitívne, reálna aj michalovská ponuka

Reprezentačný projekt slovenskej dvadsiatky pokračoval aj v tejto sezóne. Mladíci si opäť merali sily tak s tímami z extraligy, ako aj z prvej ligy. V projekte mali tentoraz zastúpenie v podobe útočníka Radoslava Mesaroša aj Michalovce. Ten dokopy odohral 24 zápasov, v ktorých zaknihoval desať kanadských bodov za tri góly a sedem asistencií.

Jeho produktivita mu síce nepomohla získať miesto na majstrovstvách sveta, no odchovanec michalovského hokeja aj tak hodnotí skúsenosť pozitívne. „Hodnotím to veľmi pozitívne. Dalo mi to veľa po hokejovej, ale aj po ľudskej stránke,“ podotýka Radoslav Mesaroš, ktorý si pochvaľoval aj podmienky hráčov v reprezentačnom projekte. „Boli na najvyššej úrovni. Myslím si, že také nemajú ani niektorí extraligisti. Čo sa týka mojej neúčasti v záverečnej časti prípravy, tréner si vybral iných hráčov a ja sa na neho za to určite nehnevám. Verím, že získané skúsenosti využijem vo svojej ďalšej kariére,“ dodáva odchovanec michalovského hokeja.

Ten za michalovskú Duklu odohral už nedeľňajší zápas s Dubnicou (5:1), kde sa dokonca uviedol aj gólom. Je to signál, že zostáva pri Laborci? „Ešte neviem, zatiaľ, sme dohodnutí do konca roka,“ podotýka Radoslav Mesaroš, ktorý netají, že má aj iné ponuky. „Sú z najvyššej súťaže aj zo zahraničia. Trošku tomu nechám voľný priebeh a po novom roku sa rozhodnem.“ V hre je samozrejme aj to, že ostane v Michalovciach. „Lákajú ma hlavne ambície nového vedenia a takisto aj to, že mužstvo sa už čoskoro presťahuje domov, na svoj štadión. Ľudia sú po hokeji hladní a hrať pred plným hľadiskom je takisto pre mňa obrovským lákadlom. Uvidíme však, ako sa to všetko vyvŕbi. V dvadsiatke som skončil iba nedávno a chcem ešte chvíľu času na rozmyslenie. Čo sa týka spomenutých ambícii, tie sú vysoké. Mužstvo má podľa mňa na to, aby hralo o špicu a takisto aj na to, aby postúpilo do baráže o Extraligu. To je samozrejme lákadlo taktiež,“ dodáva na záver Radoslav Mesaroš.

Peter Brendza



Uverejnené: 19.12.2017 11:15:08 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.