files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Druholigové derby o kráľa Zemplína aj s nádychom pomoci slabším

V druhej hokejovej lige skupina Východ konečne prichádza na rad konfrontácia dvoch zemplínskych celkov. V predvečer Vianoc, v sobotu 23. decembra sa odohrá duel doteraz piateho Trebišova a lídra súťaže MHK Humenné. Obaja ťahajú víťazné série. Trebišovčania neprehrali v štyroch zápasoch v rade, Humenčania dokonca v trinástich. V sobotu (začiatok o 17.30 hod.) tak jedna víťazná séria určite skončí. Ktorá to bude?

Vedenie HK 2016 Trebišov verí, že im táto konfrontácia pomôže zaplniť hľadisko. „Veríme, že nás dopredu bude hnať plný dom,“ skonštatoval člen vedenia klubu Miloš Strelec. Duel bude mať aj charitatívne náboj. Trebišovčania totiž nastúpia v retro dresoch s vianočným motívom. Tie si mohli fanúšikovia zakúpiť a zápas tak dostal aj charitatívny náboj. „Bol to nápad nášho prezidenta pána Petrička. Dresy sa predávali v dosť veľkom počte. Cena jedného bola 49 eur, no veľmi veľa ľudí nám nechalo celú päťdesiatku. Výťažok by mal byť okolo 800 eur a venovaný bude Detskému domovu Sečovce, detašované pracovisko Trebišov. Verím, že tieto peniaze padnú deťom vhod,“ pokračoval Miloš Strelec.

Poďme ale ešte k zápasu. V ňom sa Trebišovčania hotujú zrušiť víťaznú sériu celku z Horného Zemplína. „Je to derby, ktoré síce nikdy nemá favorita, no tentoraz tým favoritom sú Humenčania. Majú kvalitnejších hráčov, či už Bartoša, Klouda alebo Šechného, no každý súper je poraziteľný. My veríme, že aj za pomoci fanúšikov sa nám podarí favorita zdolať,“ dodáva na záver Miloš Strelec.

(pb)




Uverejnené: 22.12.2017 15:01:26 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.