files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

S vranovským azylom sa chcú rozlúčiť víťazstvom

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce pôsobia od začiatku letnej prípravy v azyle vranovskej STD arény. Môže za to rekonštrukcia ich domovského stánku, ktorá je už na samom konci. V najbližších dňoch by už mali začať tréningový proces v Michalovciach, kde sa prvýkrát predstavia v stredu 17. januára, kedy privítajú Skalicu. Ešte predtým ich však čakajú tri zápasy. Prvý z nich bude zároveň rozlúčkovým s Vranovom, kde v piatok v tradičnom čase od 17.30 hod. privítajú Spišskú Novú Ves.

Aj napriek tomu, že museli domáce zápasy hrať v prechodnom domove, sa michalovským hokejistom darí. Po prvýkrát, odkedy sa vrátili do prvej ligy, strávili Vianoce, ale aj prechod rokov na prvom mieste v tabuľke. Nič na tom nezmenila ani koncoročná nepríjemná prehra 0:1 po samostatných nájazdoch na ľade Považskej Bystrice. Aj napriek nej majú na prvom mieste jednobodový náskok pred druhou Skalicou a takisto aj tretím Prešovom. „Prehra v Považskej Bystrici nás samozrejme mrzí. Na druhej strane, sú aj také zápasy, v ktorých nedáte gól ani z najväčších šancí. Teší nás, že sme na prvom mieste v tabuľke a verím, že sa na ňom udržíme čo najdlhšie, najlepšie až do konca základnej časti,“ podotýka útočník HK Dukla Ingema Michalovce Ľuboš Fajčák.

Práve tento odchovanec michalovského hokeja je jedným z tých, čo sa na vynovený štadión teší najviac. Predsa, na staručičkom zimáku vyrastal a teraz sa predstaví na vynovenom. „Určite sa na návrat do Michaloviec všetci tešíme. Obzvlášť my, ktorí sme na ňom vyrastali. Verím, že sa nám bude dariť aj na ňom a naša sezóna bude čo najdlhšia. Samozrejme, verím, že si naň cestu nájdu aj diváci, ktorí budú našim ďalším hráčom na ľade. Aj oni si zaslúžia, aby sme ich hokejom tešili a aby sezóna bola čo najdlhšia,“ poznamenal Ľuboš Fajčák. Michalovčania však pred návratom domov musia vo Vranove nad Topľou odohrať ešte posledný zápas. V piatok vo vranovskej derniére privítajú Spišskú Novú Ves. „So štadiónom vo Vranove sa chceme rozlúčiť víťazstvom. Dúfam, že sa nám to podarí. Spišiakov sme v tejto sezóne síce už dvakrát zdolali, aj na ich ľade, no bude to veľmi ťažké. Keďže sú rezervou Popradu, je otázne, v akej zostave k nám prídu. Keď hrali aj s hráčmi z Extraligy, poriadne hrýzli a to očakávam aj v piatok,“ dodáva na záver Ľuboš Fajčák.

Peter Brendza



Uverejnené: 04.01.2018 18:17:40 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.