files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla vo vranovskej derniére rozbila Spišskú Novú Ves

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v zápase 35. kola St. Nicolaus I. ligy nad tímom HK Spišská Nová Ves 6:0 a s vranovskou STD arénou sa tak rozlúčili hladkým víťazstvom. Na šiestich góloch sa podieľali šiesti strelci - František Poliaček, Erik Piatak, Jakub Linet, Ivan Brezniak, Radovan Cútt a Marek Mašlonka. Zverenci trénera Miroslava Chudého teraz majú na programe dva zápasy vonku. Už v nedeľu 7. januára sa predstavia v Bratislave proti nováčikovi HC, no a v stredu 10. januára ich čaká duel na ľade Topoľčian. Následne v stredu 17. januára sa už predstavia na vynovenom michalovskom štadióne, kde o 18.00 hod. (program začína o 17.30 hod.) privítajú Skalicu.

Michalovská Dukla urobila so súperom veľmi rýchly proces. Hneď na úvod síce jej hráči nepotrestali vylúčenie Vasaša, no v piatej minúte už viedli, keď sa uviedol najlepší strelec súťaže František Poliaček. Domáci hokejisti pokračovali v aktívnej hre, za čo boli odmenení krátko pred koncom prvej tretiny, keď sa v presilovke presadil Erik Piatak. Aj v druhej časti sa hralo podľa nôt michalovskej Dukly.

Tá sa opäť presadila gólovo dvakrát. Najskôr v 25. minúte center tretej lajny Jakub Linet vymietol roh Pajpachovej brány a potom štyri minúty pred koncom Ivan Brezniak upravil už na 4:0. Michalovský gólostroj sa nezastavil ani v tretej tretine, kedy domáci opäť pridali dva góly. Najskôr v 50. minúte skóroval v presilovke Radovan Cútt a skóre zaujímavého duelu uzavrel šesť minút pred koncom Marek Mašlonka. Michalovčania sa tak rozlúčili s dočasným prechodným domov vranovskej STD arény vysokým víťazstvom.

HK Dukla Ingema Michalovce - HK Spišská Nová Ves 6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Góly: 6. Poliaček (Solomončak), 20. Piatak (Halás, Kolba) pres/1, 26. Linet (Brezniak, Fajčák), 36. Brezniak (Linet, Fajčák), 50. Cútt (Hančák, Solomončak) pres/1, 54. Mašlonka (Piatak, Rusina)
Vylúčení: 4:4. Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Žák - Riš, Janiga. Divákov: 220.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan - Valečko, Hančák, Kolba, Dolgoš, Rusina, Oravec, Balko, Banovský - Solomončak, Cútt, Poliaček - Halás, Piatak, Mašlonka - Fajčák, Linet, Brezniak - Hamráček, Toma, Jokeľ.
HK: Pajpach – Vantroba, Zekucia, Forrai, Korenko, Krempaský, Bdžoch – Zwick, Koky, Findura – Mikula, Nagy, Lištiak – Vašaš, Štrauch, Olejník – Halász, Džugan.



Uverejnené: 05.01.2018 20:39:26
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.