files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla po tesnom víťazstve v Topoľčanoch naďalej lídrom

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v 37. kole St. Nicolaus I. ligy na ľade Topoľčian 3:2 a "Žochárov" tak zdolali aj po piatykrát v sezóne. O góly Dukly sa postarali František Poliaček, Oliver Jokeľ a Marek Mašlonka. V prvej lige teraz nastáva týždňová prestávka, michalovská Dukla bude v hre až v stredu 17. januára, kedy sa prvýkrát konečne predstaví v zrekonštruovanom domovskom stánku v Michalovciach, kde od 18.00 hod. (sprievodný program začína o 17.30 hod.) privíta v priamom súboji o prvé miesto Skalicu.

Domáci nastúpili na stretnutie so snahou na piaty pokus pokoriť v tejto sezóne michalovskú Duklu, čo začali napĺňať hneď od začiatku. Už v piatej minúte Albín Podstavek ideálne nabil Denisovi Pätoprstému, ktorý otvoril skóre duelu. Topoľčany mali ideálnu šancu pridať aj druhý gól, keď chvíľu na to putovala na trestnú lavicu nová posila Dukly Michal Korenko, no presilovku domáci nezužitkovali. A keď podobne pochodili aj Michalovčania pri vylúčení Martina Krála, prvá tretina skončila tesným vedením domácich. Tí mali šancu presilovky aj na začiatku druhej časti, kedy hostia pykali za neskorý príchod, prevaha o jedného hráča ale opäť využitá nebola. To isté sa zopakovalo aj pri vylúčení Mašlonku, za čo Topoľčany pykali vyrovnávajúcim gólom, o ktorý sa v 36. minúte postaral najlepší strelec súťaže František Poliaček. V tretej tretine to už bol súboj kto z koho. Čakanie na vedúci gól sa predĺžilo až do druhej polovice záverečnej časti. V 52. minúte poslal Michalovčanov do vedenia Oliver Jokeľ a o štyri minúty zvýšil ich vedenie na 3:1 Marek Mašlonka. Domácim sa už podarilo iba korigovať Tábim, k vyrovnaniu im nepomohla ani tridsaťsekundová presilovka v závere spestrená aj odvolaním brankára.

HC Topoľčany - HK Dukla Ingema Michalovce 2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Góly: 5. Pätoprstý (Podstavek, Laššo), 57. Tábi (Hudec, Grman) – 36. Poliaček (Cútt, Solomončak), 52. Jokeľ (Linet, Brezniak), 56. Mašlonka (Halás, Valečko)
Vylúčení: 4:7, navyše B. Novák a Hančák 5. minút plus DKZ hrubosť. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Hatala – Hanko, Jurčiak. Divákov: 1507.
HC: Halo - M. Král, Ďurčo, Nitrianský, Bystričan, Grman, Šiška, Klenko, Duran - Patoprstý, Laššo, Podstavek - Konig, Uhnák, Pekarčík - Tábi, B. Novák, Gergel - J. Gašparovič, Kubek, J. Hudec.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan - Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Dolgoš, Oravec - Solomončak, Cútt, Poliaček - Halás, Piatak, Mašlonka - Jokeľ, Linet, Brezniak - Hamráček, Toma, Balko.



Uverejnené: 10.01.2018 20:50:09 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.