files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Fotonávrat k návratu domov

Po viac ako deviatich mesiacoch konečne doma. Hokejisti HK Dukla Ingema sa v stredu 17. januára dočkali návratu na vlastný štadión. Zrekonštruovaný stánok prilákal do hľadiska viac ako solídnu návštevu divákov, ktorá je najvyššou v aktuálnom ročníku prvej ligy. Poďme si priblížiť vo forme fotografií návrat michalovských hokejistov domov...

O úvodné slovo sa postarali primátor Michaloviec Viliam Zahorčák a dvaja prezidenti, zhodou okolností Martinovia. Prezident SZĽH Martin Kohút a prezident HK Dukla Ingema Michalovce Martin Burinský.

Predstavený bol aj oficiálny maskot Foxy, ktorého meno vyšlo z oficiálneho internetového hlasovania na facebooku a takisto nová hymna, ktorú odspievala skupina Iconito. Hudbu zložili Kristián Dufinec a Martin Bertič, autorom textu je Kristián Dufinec, nechýbali ani roztlieskávačky.

Na prvý domáci zápas bol zvedavý asi každý. Tribúny praskali vo švíkoch. Divácka návšteva 2608 je návštevou nielen 38. kola, ale aj celej doterajšej sezóny, navyše, takýto počet divákov v prvej lige na základnej časti už nebol tri roky.

Diváci sa nenudili ani cez prestávky. O úvodné buly sa postaral jeden z najlepších hráčov Dukly v minulosti Peter Pinďár. Ten tak dostal predčasný darček k piatkovým 46. narodeninám, keďže sa narodil 19. januára 1972 (asi preto aj legendárna devätnástka na drese)

Počas prvej prestávky prezident HK Dukla Ingema Martin Burinský aj s prezidentom HK Mládež Michalovce Richardom Mašlankom ocenili kyticou kvetov a dresom Jaroslava Hrabčáka trénera víťazov prvej ligy v sezóne 1985/1986 (cenu prebral Michal Mašlanka) a bývalých trénerov Dukly Jána Selveka a Jána Faitha.


V druhej prestávke zase prezident Dukly vyžreboval tombolu, ktorá obsahovala päť zaujímavých cien.  



Uverejnené: 18.01.2018 18:15:47 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.