files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa po presvedčivom víťazstve znova na čele MOL ligy

Hádzanárky Iuventy Michalovce zvíťazili v predohrávanom súboji pätnásteho kola MOL ligy v domovskej Chemkostav aréne nad tímom HK AS Trenčín hladko 42:28 a zaknihovali už svoje ôsme ligové víťazstvo v rade. Zverenky trénera Františka Urbana budú najbližšie v hre v sobotu 3. februára, kedy sa o 15.00 hod. predstavia v Písku, doma ich uvidíme až v piatok 9. februára, kedy v predohrávanom zápase 17. kola MOL ligy privítajú v tradičnom čase od 17.30 hod. asi najväčšie tohtosezónne prekvapenie súťaže SHK Veselí nad Moravou.

Aj keď hosťujúce hráčky viedli v úvode zápasu 2:1, v Chemkostav aréne sa hralo podľa nôt michalovskej Iuventy. Tá v piatej minúte ešte s mladým družstvo AS remizovala 3:3, no následne zaknihovala trojgólovú šnúru v rade. Na ňu síce odpovedala presným zásahom Rajnohová, no tá iba odštartovala ďalšiu, tentoraz päťgólovú šnúru Michalovčaniek, ktoré na jej konci viedli po presnej strele Holešovej 11:4. Aj v ďalších minútach prvého dejstva domáce hráčky naťahovali svoj náskok, ktorý do polčasu narástol na osem gólov (20:12).

Ani druhé dejstvo neprinieslo zvrat v zápase tímom pohybujúcich sa na opačných póloch tabuľky. Naďalej sa hralo podľa nôt Iuventy, ktorá udávala tempo hry. K cti hostkám slúži, že sa neznížili na bránenie čo najmenšieho odstupu od favorita a samé sa takisto snažili hrať rýchlu kombinačnú hru. Aj preto diváci videli až 70 gólov. Rozdiel medzi tímami v druhom polčase opäť narastal. Iuventa sa po presnej strele Holešovej v 35. minúte po prvýkrát ujala desaťgólového vedenia (25:15) a takýmto istým rozdielom vyhrávala aj päť minút pred koncom po trojgólovej šnúre Trenčaniek (37:27). Záverečné sekundy ale patrili domácim, ktoré po piatich góloch v rade zvíťazili rozdielom pätnástich gólov 42:27.

Štatistika
Iuventa Michalovce - HK AS Trenčín 42:28 (20:12)
Pok. hody: 3/3 - 7/5. Vylúčené: 3 - 0. Rozhodovali: Gedeon a Sabol. Divákov: 480.
IUVENTA: Muliková, Jablonská, Antičová - Holešová 8, Marcinčáková 2, Kišíková 4, Rebičová 4, Kotová 4, Trúnková, Habánková 6, A. Holejová 3/1, Wollingerová 3, Holubová 1, Bajčiová 4/2, Fiľková - Trehubová 3.
HK AS: Polláková, Hanzalíková, Rehušová - Takáčová 2, Žitňanová 9/2, Minárechová 2, Zemanovičová 1, Ušiaková 1, Grófová, Pastorková 4, E. Rajnohová 9/3.



Uverejnené: 25.01.2018 18:20:28
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.