files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V metropole Zemplína hľadajú najdlhšie trvajúce manželstvo

V metropole Zemplína hľadajú v rámci Národného týždňa manželstva (NTM), ktorý v tomto roku potrvá od 12. do 18. februára, najdlhšie trvajúce manželstvo. Pripravených je v rámci týždňového podujatia aj niekoľko sprievodných aktivít.

"Svojich rodičov, starých rodičov, susedov, prípadne samých seba môžete do súťaže prihlásiť na facebooku Národný týždeň manželstva 2018 - Michalovce, kde v udalosti Súťaž do komentára uvediete meno, priezvisko a dátum uzavretia manželstva súťažného páru," uvádza na svojej webovej stránke mesto s tým, že urobiť tak možno do 7. februára 2018. Do súťaže, ktorú organizuje Cirkev bratská v spolupráci s mestom, sa môžu prihlásiť len manželské páry žijúce v Michalovciach. V rámci NTM sa v Michalovciach pripravuje niekoľko sprievodných podujatí. Jedným z nich je Muzikál Anna v podaní Súkromnej základnej umeleckej školy Talent-Um, ktorý sa uskutoční 15. februára o 17.00 hod. v mestskom kultúrnom stredisku. Naplánované sú aj ďalšie aktivity v dome Cirkvi bratskej. V sobotu (17.2.) je o 15.00 hod. pripravená prednáška s diskusiou na tému Manželstvo ako umenie lásky, v nedeľu (18.2.) sa začnú od 10.00 hod. bohoslužby.

Cieľom NTM je propagácia a podpora manželstva. Iniciatíva organizovať ho sa zrodila v roku 1997 v Anglicku. Podujatie Marriage Week (Týždeň manželstva) vtedy založil Richard Kane a rýchlo si získal podporu osobností politického a spoločenského života. Záštitu nad podujatím prevzal počas svojho úradovania vtedajší premiér Tony Blair s manželkou. Na Slovensku sa organizuje od roku 2011.

TASR



Uverejnené: 31.01.2018 13:33:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.