files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s novou posilou, brankársky post rozšíril Martin Juríček

Novou posilou HK Dukla Ingema Michalovce sa krátko pred uplynutím stredajšieho prestupového termínu stal brankár Martin Juríček. Dvadsaťjedenročný golman prichádza do metropoly Zemplína z Trnavy, pre ktorú sa po zvyšných troch prvoligových kolách zrejme sezóna skončí. Pred uplynutím prestupového obdobia nastala v kádri ešte jedna zmena. Obranca Filip Oravec odišiel do druholigového Martina, kde bude hrávať aj útočník František Poliaček, ktorý opustil káder Dukly ešte skôr.

Bez šiestich centimetrov vysoký gólman bol v hľadáčiku Michalovčanov už dlhšie. Nakoniec sa jeho prestup zrodil v posledných hodinách uzávierky prestupového obdobia. „Nechceli sme ísť do play-off iba s dvojicou brankárov. Bol by to v najdôležitejšej časti sezóny risk. Aj preto sme sa obzerali ešte po jednom brankárovi a naša voľba padla práve na Martina Juríčka. Som rád, že sa nám jeho prestup v posledných hodinách pred uzávierkou podarilo zrealizovať,“ poznamenal pre oficiálnu stránku klubu jeho manažér Peter Tirpák.

Podľa jeho slov klub uskutočnil ešte jeden transfer, meno hráča ale zatiaľ neprezradil. „Bude to prekvapenie pre divákov. Spomenutú posilu predstavíme budúci týždeň,“ podotkol Peter Tirpák, podľa ktorého slov dostane Juríček šancu už v dnešnom stretnutí proti Považskej Bystrici (začiatok o 17.30 hod.). „Adam Trenčan dostal voľno, do zápasu tak vstúpime s dvojicou Juríček - Dzúr.“



Uverejnené: 02.02.2018 15:32:32 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.