files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Charitatívny jumping s Iuventou pomohol peknej veci

Sme radi, ak sa nájdu ľudia, ktorí radi a nezištne hľadajú spôsoby ako pomôcť tým, ktorí sú na to v istom období odkázaní. Veľmi si vážime akúkoľvek pomoc pre pacientov našej nemocnice. V posledných dňoch sme takýchto príjemných okamihov mali v našej nemocnici viac. Najlepšou prevenciou chorôb je pohyb a zdravý životný štýl, preto sa návštevníci michalovského fitness centra R+R Fitness rozhodlipráve pohybom vyjadriť podporu pacientom onkologického centra nemocnice Svet zdravia v Michalovciach a uskutočniť peňažnú zbierku pre tých, ktorým zdravie chýba.

Účasťou na jumpingu pod vedením Mirky Perduľakovej, vyjadrilo podporu a pacientom prispelo 20 ľudí. Poďakovanie patrí aj 10 hádzanárkam klubu Iuventa Michalovce, ktoré prispeli a svojou účasťou podporili túto charitatívnu akciu. Tí, ktorým sa miesto z kapacitných dôvodov neušlo, mali možnosť prispieť ľubovoľnou čiastkou do schránky na recepcii fitness centra a spoločne sa takto vyzbieralo pekných 410€. Finančný dar odovzdal majiteľ michalovského fitness centra Mgr. Martin Rakovský do rúk prednostu onkologického centra, MUDr. Radovanovi Barillovi, za účasti riaditeľa nemocnice Ing. Mariána Haviernika a vedúcej sestry Mg. Ivany Butkovskej.

Tento finančný dar plánuje onkologické centrum využiť na kúpu špeciálneho mobilného kresla na presun pacientov. Veľká vďaka patrí aj obyvateľom obce Petrikovce a pani Mgr. Jana Kocajovej, ktorí poskytli oddeleniu dar vo výške 430,00 €, za ktorý sa nakúpili jedálenské stolíky pre pacientov. Aj vďaka takýmto aktivitám modernizujeme našu nemocnicu a vytvárame pre pacientov prostredie, aby ich pobyt v nemocnici bol čo najpríjemnejší.

Tlačová správa



Uverejnené: 02.03.2018 08:29:25 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.