files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sulleyov gól mal platiť, Michalovčania opäť pykajú za chybu rozhodcov

Po sobotňajšom súboji prvého kola nadstavbovej časti o záchranu MFK Zemplín Michalovce - Tatran Prešov (0:0) sa nehovorilo iba o slabej úrovni zápasu, ale aj o situácii zo 75. minúty, kedy Ghančan Sulley dostal loptu za chrbát brankára Slančíka, no hlavný arbiter Mário Vlk na signalizáciu asistenta Jenčuru kvôli ofsajdu gól neuznal. Ako je zrejmé aj z našich fotografií, postranný arbiter sa mýlil a gól mal platiť.

„V momente prihrávky alebo strely Danka bola lopta bližšie k bránkovej čiare ako Sulley, ktorý dosiahol gól. Sulley teda v momente prihrávky od spoluhráča nebol v postavení mimo hry. Následne, keď sa zapojil do akcie a dokopával loptu do siete, nemohol byť ani hráčom mimo hry,“ vysvetlil pre utorkové vydanie Denníka Šport šéf komisie rozhodcov SFZ Marián Ružbarský, ktorý bol na zápase ako delegát pozorovateľ. „Priznám sa, že v prvom momente som tiež nevedel, že išlo o regulárny gól. Až po pozápasovej tlačovej konferencii sme si situáciu púšťali na videu. Zastavili sme si ho v inkriminovanom okamihu a bolo zrejmé, že išlo o regulárny gól. Sulley mi už v šatni tvrdil, že nestál v ofsajde. Nerozumiem, ako mohlo dôjsť k takej veľkej chybe asistenta rozhodcu, ktorý vraj mal aj dobré postavenie. Takáto chyba nás stála dva body,“ vrátil sa k rozhodujúcemu momentu derby tréner Michaloviec Anton Šoltis.

My len dodajme, že chyby arbitrov sa stávajú. S tým sa nedá nič robiť, pretože aj oni sú iba ľudia. Na druhej strane, keď si pozeráme posledné zápasy MFK Zemplín Michalovce (napríklad aj úvodný jarný so Slovanom Bratislava...), nie je tých chýb v neprospech najvýchodnejšieho fortunaligistu už nejako veľa???

 

 

Ofsajdová situácia z nášho záberu

Peter Brendza (zdroj Denník Šport)



Uverejnené: 13.03.2018 10:39:30 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.