files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci MFK Zemplín už pod vedením Vladimíra Rusnáka

Majstrovskú súťaž odštartujú súbojom na ihrisku nováčika súťaže v Brezovej pod Bradlom, prvýkrát doma sa predstavia proti Ružomberku. V príprave zatiaľ nad seniormi víťazia. V kádri nastali zmeny, gro kvality bude ležať na pleciach hráčov trénujúcich s A-mužstvom.


Návrat k dorastu

Od desiateho júla je v plnom prúde aj letná príprava futbalistov staršieho dorastu MFK Zemplín Michalovce, ktorých čaká už štvrtý ročník za sebou v prvoligovej súťaži. Oproti predchádzajúcej sezóne nastala hlavná zmena na poste trénera, kde Ondreja Dudu vystriedal Vladimír Rusnák, ktorý v minulom ročníku viedol seniorov Michaloviec. „Po tom, čo som skončil pri A-mužstve, mi vedenie klubu ponúklo post trénera staršieho dorastu, ktorý som rád prijal. Práca s mládežou mi nie je vôbec cudzia, veď keď som do MFK Zemplín v roku 2003 prvýkrát prišiel, mojou prvou zastávkou bol vtedy práve michalovský starší dorast. Takisto o dva roky neskôr som viedol prvoligových dorastencov v Trebišove,“ prezradil Vladimír Rusnák o svojej novej pozícii.

Viacero zmien

V kádri starších dorastencov MFK Zemplín došlo po uplynulej sezóne k viacerým zmenám, z vekových dôvodov v tíme skončili šiesti hráči, ďalší piati sa pripravujú s A-mužstvom. „Napriek tomu mám v príprave vyše dvadsať chlapcov, viacerí k nám prešli z mladšieho dorastu, ale máme tu aj dvoch nových, jedného legionára z maďarského Bocsu a takisto stredopoliara z Kráľovského Chlmca. Najviac sa však budem spoliehať na päticu reprezentantov Slovenska, ktorí však trénujú s A-mužstvom, brankára Bredu, stredopoliarov Kovaľa a Danka ako aj kanonierov Špilára a Kuncu,“ povedal Vladimír Rusnák, ktorého zverenci si v doterajších dvoch prípravných stretnutiach proti seniorom Sobraniec a Trebišova počínali víťazne. Najprv vyhrali 5:0 a v sobotu na ihrisku druholigového Slavoja 2:1. „Našim cieľom bude okupovať vrchnú polovicu tabuľky, povedali sme si, že chceme vylepšiť vlaňajší výsledok. Súťaž sa rozšírili na osemnásť klubov, pribudli nováčikovia Brezová pod Bradlom, Bardejov i Spišská Nová Ves. O našich možnostiach a ambíciách napovie už mesiac august, počas ktorého je na programe prvých sedem kôl súťaže,“ dodal Vladimír Rusnák.
My pripomeňme, že prvá liga staršieho a mladšieho dorastu štartuje 7. augusta a Michalovce sa v prvom kole predstavia na ihrisku nováčika v Brezovej pod Bradlom, v druhom kole ich doma čaká Ružo-mberok.                                   (juke)



Uverejnené: 23.07.2010 07:39:09 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.