files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na záver hladká prehra Dukly na Liptove

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v poslednom dvanástom kole play-out Tipsport ligy na ľade Liptovského Mikuláša hladko 2:6. Góly Dukly zaknihovali Erik Piatak a Marek Mašlonka. Už pred zápasom bolo zrejmé, že zverenci trénera Miroslava Chudého obsadia v baráži tretie miesto, za postupujúcimi Liptovským Mikulášom a Detvou a pred štvrtou Skalicou.


Michalovčania boli v prvej tretine Liptákom, ktorí už pred zápasom vedeli, že obsadia prvé miesto, viac ako vyrovnaným súperom. Ba na strely vyhrali 11:8. Skóre duelu mohol otvoriť vo štvrtej minúte Marek Mašlonka, ktorý unikol domácej obrane, nepodarilo sa mu ale dostať puk za chrbát Juraja Hollého. Rovnako dopadol na druhej strane Lukáš Žiak, ktorý vyprášil Juríčkove betóny. V šiestej minúte sa ale už skóre menilo. Do michalovskej obrany prenikol Andrej Laco a strelou švihom nedal Juríčkovi šancu. Michalovčania aj napriek inkasovanému gólu pokračovali v aktivite a tá bola po krásnej kombinácii druhého útoku odmenená vyrovnávajúcim gólom Erika Piataka. Vyrovnaný stav ostal päť minút. V pätnástej totiž vo vlastnom obrannom pásme stratil puk Meliško a z následného prečíslenia skóroval Lukáš Žiak. Vyrovnať mohol v záverečných sekundách Balko, Juraj Hollý jeho bekhendový pokus vyrazil betónom.

Hostia začali nebojácne aj druhú časť, Mašlonka však nezasunul puk za Hollého chrbát a potom už prišli minúty Liptákov. Tí do 25. minúty prakticky rozhodli o svojom víťazstve, keď zaznamenali tri góly v rozpätí 134 sekúnd. Postupne sa presadili opäť Lukáš Žiak s Andrejom Lacom a takisto aj Martin Kriška. Michalovčania sa ako tak mohli vrátiť do zápasu pri vylúčení Grundlinga, Balko ale z ich najväčšej šance neskóroval. Na druhej strane zase mohol zvýšiť skóre Piatka, Juríček tentoraz svojich podržal. No a keď sa v samom závere neujala ani šanca Solomončaka, druhá tretina skončila vedením Liptákov 5:1. V záverečnej časti sa zápas už iba dohrával. Hneď v úvode skončila Hančáková strela na žŕdke a to bolo na desať minút všetko zaujímavé, čo sa udialo na ľade. V 50. Minúte domáci ešte zvýšili svoj náskok, keď v presilovke dorazil do siete strelu Nádašdiho Jakub Sukeľ. Michalovčanom sa podarilo skorigovať pätnásť sekúnd pred koncom, keď na konečných 6:2 upravil Marek Mašlonka.  

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Ingem Michalovce 6:2 (2:1, 3:0, 1:1).
Góly: 6. A. Laco (Lištiak, Grundling), 15. L. Žiak (Vybiral), 23. L. Žiak (Vzbiral, Oško), 24. A. Laco (Pacalja, Uhrík), 25. Kriška (J. Sukeľ), 51. J. Sukeľ (Kriška, Nádašdi) pres/1 - 10. Piatak (Mašlonka, Balko), 60. Mašlonka.
Vylúčení: 3:4. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Novák, Lokšík – Gajan, Gavalier. Divákov: 1098.
MHK 32: J. Hollý - Grndling, J. Nemec, Mezovský, Nádašdi, Nitriansky, J. Tabaček, Pacalaj - Lištiak, Uhrík, A. Laco - J. Sukeľ, M. Sukeľ, Kriška - Piatka, Langhammer, Nechaj - Vybiral, Oško, L. Žiak.
HK DUKLA INGEMA: Juríček - Hančák, Valečko, Korenko, Meliško, Cvengroš, Dolgoš - Halás, Cútt, Solomončak - Mašlonka, Piatak, Balko - Hamráček, Toma, Mesároš - Jokeľ, Banovský.




Uverejnené: 10.04.2018 19:33:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.