files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Piatkový reprezentačný zápas Slovensko - Lotyšsko vypredaný. Lístky sa minuli za necelý deň

Už iba tri dni ostávajú do historickej premiéry  mužskej slovenskej hokejovej reprezentácie v Michalovciach. V piatok 20. apríla o 17.00 hod. privítajú na zrekonštruovanom michalovskom zimáku zverenci trénera Craiga Ramseyho v rámci Euro Hockey Challenge Lotyšsko. Pôjde mimochodom o prvý prípravný duel Slovákov pred majstrovstvami sveta v Dánsku (5. – 20. máj 2018), ktorý odohrajú pred vlastnými fanúšikmi. Doteraz sa totiž v štyroch dueloch predstavili iba na ľade súperov (dvakrát vo Švédsku a dvakrát v Nemecku).

Slováci v utorok spustili ďalšiu fázu prípravy, ktorá vyvrcholí zápasmi s Lotyšsko (piatok v Michalovciach, v sobotu v Poprade)

Metropola Zemplína sa už na historický duel veľmi teší. Hokejom to tu žilo vďaka hráčom HK Dukla Ingema Michalovce až do polovice apríla a necelé dva týždne po ich ukončení sezóny príde na rad mužská reprezentácia. Mimochodom, prečo sa hokejový zväz rozhodol dať duel Slovensko - Lotyšsko práve do Michaloviec? „Cieľom Slovenského zväzu ľadového hokeja je priblížiť hokej a reprezentáciu fanúšikom. Chceme, aby mali možnosť vidieť reprezentačný hokej aj fanúšikovia iných, možno menších miest. Aj tam totiž žijú hrdí fanúšikovia. Navyše, v Michalovciach sa podarilo zrekonštruovať štadión a ľudia z prostredia tamojšieho hokeja pracujú na tom, aby kvalita hokeja na Slovensku rástla,“ poznamenal pre náš portál hovorca SZĽH Peter Jánošík.

Michalovský zimák je na medzištátny duel už pripravený (viac fotografií nájdete tu)

Viacerí fanúšikovia zo Zemplína sa na nás obracajú s prosbou o lístky. Tých predaj ale neinicioval nik z mesta, nik z klubu HK Dukla a HK Mládež, ale inicioval si ich samotný zväz prostredníctvom predajnej siete Ticketportál. Kto by si chcel vstupenku kúpiť teraz, nemá šancu. Zaprášilo sa totiž po nich za necelý deň... „Sme veľmi radi za takýto divácky záujem. Už teraz môžem povedať, že piatkový zápas Slovensko – Lotyšsko je vypredaný. Mimochodom, vypredaný bol za necelých 24 hodín, takže je vidno, že michalovský divák reprezentačný duel vidieť chce a teší sa na neho,“ podotkol Peter Janošík, podľa ktorého slov je na piatok pripravený aj sprievodný program. „Pre divákov sú pripravené súťaže, svetelná šou a chýbať nebude ani slávnostné odovzdávanie ocenení.“

Peter Brendza




Uverejnené: 18.04.2018 09:47:31 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.