files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Novou Miss Fortuna ligy Silvia Fialková z Michaloviec

V popradskom Aquacity vo štvrtok vyvrcholil celosezónny projekt Miss Fortuna ligy 2018. Najlepšie sa so všetkými výzvami popasovala Silvia Fialková reprezentujúca Zemplín Michalovce. Ako víťazku ju vyhlásila symbolicky ďalšia východniarka a čerstvá Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová.

"Určite som v kútiku duše cítila stres, hoci už mám zopár skúseností s podobnými súťažami. Napokon som to však predýchala a teraz sa už iba radujem," citovala "Sisu" Fialková oficiálna tlačová Únie ligových klubov. Fialková je aktívnou a veľmi úspešnou body fitnesskou, no má za sebou aj futbalovú kariéru. Aj preto jej voľná disciplína – ekvilibristika s loptou nerobila problém. „S partnerom Markom Popovskim sme už takto vystupovali viackrát, takže som na to zvyknutá.“

Novú Miss Fortuna ligy dekorovala čestná predsedníčka poroty a riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Titul 1. vicemiss patrí Zuzane Lichej zastupujúcej ViOn Zlaté Moravce. Titul 2. vicemiss Fortuna ligy si odniesla reprezentantka FC Nitra Veronika Ferencziová a online fanúšikovskú anketu „Miss Fanúšik“ vyhrala Adriána Hazuchová z FK Senica.

Ako člen poroty sa na slávnostnom galavečeri predstavil bývalý reprezentant Slovenska Marek Sapara. „Pohľad na krásne baby, ktoré zároveň niečo dokážu aj s loptou, vždy poteší. Ja som veľmi rád, že sme vybrali Miss Fortuna ligy a všetci sme si spolu užili krásny večer. Všade vo svete sú podobné akcie bežným marketingovým nástrojom a je super, že niečo také už máme aj na Slovensku,“ pochvaľoval si vydarené podujatie účastník majstrovstiev sveta 2010.

"Projekt Miss Fortuna ligy bol veľmi zaujímavý z fanúšikovského pohľadu, a zároveň máme za sebou vydarený galavečer aj pre partnerov, ktorí nás počas celej sezóny podporujú a majú radi slovenský futbal," povedal prezident Únie ligových klubov Ivan Kozák, ktorý verí, že sa znova podarilo o niečo viac zvýšiť povedomie o slovenskej najvyššej súťaži. „Pred štyrmi rokmi, keď sme prišli ako nové vedenie do ÚLK, sme si dali za cieľ mať v každej sezóne nový a zaujímavý projekt. Od trofeje pre majstra, cez súboj zručností, sme sa dostali až k miss. Uvidíme, čo vymyslíme v novom ročníku a či bude miss aj pokračovať. V prvom rade chceme, aby fanúšikovia cítili, že robíme niečo práve pre nich."

Výsledky Miss Fortuna ligy:
Miss Fortuna ligy – Silvia Fialková (Zemplín Michalovce)
I. vicemiss Fortuna ligy – Zuzana Lichá (ViOn Zlaté Moravce)
II. vicemiss Fortuna ligy – Veronika Ferencziová (FC Nitra)
Miss Fanúšik – Adriána Hazuchová (FK Senica)

Finalistky Miss Fortuna ligy:
1. Klaudia Kopčániová – Spartak Trnava
2. Mária Čierna – MŠK Žilina
3. Kristína Vicenová – Slovan Bratislava
4. Veronika Mezejová – DAC Dunajská Streda
5. Ľubica Hliničanová – MFK Ružomberok
6. Lucia Rožníková – AS Trenčín
7. Veronika Ferenciová – FC Nitra
8. Zuzana Lichá – ViOn Zlaté Moravce
9. Silvia Fialková – Zemplín Michalovce
10. Petra Chabanová – Železiarne Podbrezová
11. Diana Trenčanová – Tatran Prešov
12. Adriána Hazuchová – FK Senica

TASR



Uverejnené: 11.05.2018 16:23:32 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.