files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Trebišove otvorili nové ihrisko s umelou trávou

Aj keď futbalisti Slavoja Trebišov prehrali posledný tohtosezónny zápas v nedeľu s Novým Mestom 2:4, hlavu v smútku mať nemusia. Už predtým si totiž zaistili účasť v druhej najvyššej súťaži aj v sezóne 2018/2019 a v polčase posledného domáceho zápasu čelní predstavitelia klubu spoločne s predsedom Východoslovenského futbalového zväzu Richardom Havrillom oficiálne otvorili nové ihrisko s umelou trávou.

Rekonštrukcia hracej plochy spadala do projektu UEFA HatTrick a bol to už deviaty obnovený štadión zo sedemnástich. Stavebné práce sa začali začiatkom septembra. Realizovali sa za spolupráce mesta Trebišov, no a zhodnou sumou 120 000 eur prispeli Košický samosprávny kraj a Slovenský futbalový zväz. „Na tejto ploche absolvujú prípravu všetky mužstvá Trebišova. Futbal v meste žije a chce napredovať," neskrýva spokojnosť prezident klubu Jozef Gazdag.

"Som rád, že tu stojím. Mám pod sebou veľa dedín, miest a klubov, ale k žiadnemu inému mestu, okrem Košíc odkiaľ pochádzam, nemám taký vzťah ako k Trebišovu. V roku 1990 som sa tu oženil. Ďakujem všetkým, ktorí sa podieľali na tom, že projekt sa vydaril. Nová umelá tráva je míľnikom trebišovského futbalu. Prajem všetkým futbalistom, aby tu vyrástlo mnoho nových Marekov Čechov, na ktorého môžete byť právom hrdí. Prajem veľa úspechov," cituje futbalsfz.sk Richarda Havrillu.

"Ihrisko v Trebišove spadalo do investičného programu UEFA HatTrick. Je to povrch tretej generácie v rámci areálu futbalového štadióna. Máme naň aj osemročnú záruku. Ihrisko má riadne rozmery. Aktuálne prebieha rekonštrukcia v Hlohovci," dodal pre oficiálny zväzový portál zástupca generálneho sekretára pre operatívne riadenie a manažér integrity futbalu Peter Dedík.

Zdroj: http://www.futbalsfz.sk (foto: Roman Ferstl)



Uverejnené: 15.05.2018 09:10:22 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.