files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín naďalej pod vedením Antona Šoltisa

Futbalistov MFK Zemplín aj v sezóne 2018/2019 povedie trénerská dvojica Anton Šoltis – Jozef Majoroš. Anton Šoltis tak začne na lavičke Zemplínčanov už tretiu sezónu v rade. Spolu s ním podpísal rovnako ročný kontrakt aj jeho asistent Jozef Majoroš.

Michalovčania pod taktovkou košického rodáka vlani obsadili ôsme miesto a toto umiestnenie majú na dosah aj v tejto sezóne, v ktorej doteraz získali rekordný počet 41 bodov. Ba toto umiestnenie môžu v poslednom kole ešte vylepšiť a skončiť na historickej siedmej priečke. Aj preto pred vedením klubu nestála ťažká úloha, či predĺžiť kontrakt so súčasným lodivodom. „Dohodli sme sa rýchlo. Tréner Šoltis spoločne so svojimi asistentmi odviedol kus dobrej práce a aj preto sme sa rozhodli predlžiť mu zmluvu o ďalší rok. Veríme, že družstvo pod jeho vedením minimálne zopakuje také výkony, aké predvádza v jarnej časti tejto sezóny,“ konštatuje predseda predstavenstva MFK Zemplín Michalovce Štefan Laurinčík.

Služobné najstarší lodivod

Anton Šoltis pôsobí v Michalovciach od roku 2016. Jarnú časť sezóny 2015/2016 bol asistentom Stanislava Grigu, od júla 2016 je hlavným trénerom tímu. A ostane ním aj naďalej. „Je to pre nás uznanie, že odvádzame dobrú robotu. Nie je to len moja zásluha, je to aj zásluha mojich asistentov, či Jožka Majoroša alebo Mareka Rodáka. Od vedenia klubu prišla ponuka, za ktorú som rád. Dohodli sme sa veľmi rýchlo. Som rád, že robota, ktorú robíme, je vážená a budeme v nej pokračovať ďalej. Myslím si, že za dva roky sa mužstvo posunulo výrazne dopredu. Každým rokom stúpame,“ podotýka Šoltis, ktorý je momentálne spolu s Ružomberčanom Hrnčárom služobne najstarším trénerom vo Fortuna lige. „To som ani nevedel,“ smeje sa Šoltis a vzápätí dodáva. „Určite je to dobrý pocit pracovať v jednom klube takto dlho. Je to taká satisfakcia za to, že odvádzate svoju robotu dobre. Uvidíme, kam sa posunieme v budúcej sezóne. Bude to záležať aj od príchodov či odchodov, ktoré sa udejú v lete.“

Peter Brendza



Uverejnené: 18.05.2018 16:03:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.