files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín na záver s prehrou s Prešovom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v poslednom kole nadstavbovej časti o udržanie sa v Poprade s Tatranom Prešov 1:2. Zverenci trénera Antona Šoltisa tak končia na ôsmm mieste a zopakovali tak lanské umiestnenie.


Prvý polčas priniesol svižný futbal s viacerými zaujímavými situáciami. Už v 2. minúte hlavičkoval domáci Luberda, ale nebol úspešný. Po prvej desaťminútovke sa k ofenzíve dostali aj Michalovčania, ale ani Kolesár či Kurminowski nedoviedli svoje akcie do gólového konca. Prešov mohol skórovať v 30. minúte a hoci Leško v sľubnej šanci nepochodil, o šesť minút išli Prešovčania predsa len do vedenia. Po ruke v pokutovom území v podaní michalovského hráča premenil pokutový kop Jakub Bartek - 1:0.

Hostia siahli v prestávke k dvojitému striedaniu a tento krok priniesol želaný efekt už po troch minútach. Pokus striedajúceho Bragina usmernil do prešovskej bránky Kurminowski - 1:1. Prešovčania sa však chceli s najvyššou súťažou rozlúčiť víťazstvom a k nemu ich v 67. minúte priblížil Streňo. V rýchlom brejku si zasekol obrancu a prestrelil Bieszczada - 2:1. V ďalšom priebehu tempo hry upadlo a príležitostí na skórovanie bolo minimum. Michalovčania sa snažili viac kombinovať, no zo svojho tlaku už nedokázali vyrovnať. Prešovčania sa tak s Fortuna ligou rozlúčili víťazstvom.

1. FC Tatran Prešov - MFK Zemplín Michalovce 2:1 (1:0)
Góly: 36. Bartek (z 11 m), 67. Streňo - 48. Kurminowski. Rozhodoval: Dohál - Poláček, Barenčík, ŽK: Streňo, Petko, Slančík - Šimčák, Kolesár, 189 divákov.
1. FC Tatran Prešov: Slančík - Bartek (71. Múdry), Luberda, Prikryl, Petko - Dzurík - Keresteš, Micherda, Streňo - Leško (73. Trapanovski), Kraľovič
MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad - Žofčák (46. Bragin), Kavka, Carrillo, Šimčák - Antonov (71. Begala) Turík, Koscelník, Kolesár (46. Šosták), Niši - Kurminowski



Uverejnené: 19.05.2018 20:24:55 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.