files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Trebišove otvorí letnú sezónu Open Summer Party

Mesto Trebišov pripravuje otvorenie leta na piatok 22. júna 2018, kedy sa Trebišovčania môžu tešiť na OPEN SUMMER PARTY. Na nej viacerí DJ-i odprezentujú svoje mixážne umenie. Letná party sa uskutoční na Ul. J. Kostru na parkovisku pred kúpaliskom a potvrá od 21.00 hod. až do 02.00 hod. následného dňa.


Areál letného kúpaliska v Trebišove je v prevádzke každoročne počas celej letnej sezóny.  V tomto roku sa budú môcť jeho návštevníci okúpať v bazénoch po prvýkrát sobotu 23. júna od 10-tej hodiny. Predposlednú júnovú sobotu totiž Mesto Trebišov otvorí brány mestského letného kúpaliska širokej verejnosti. „Pre zlepšenie podmienok oddychu návštevníkov zrealizovali pracovníci Technických služieb viaceré terénne a technické úpravy, ktoré spolu s nezmenenou cenou vstupného sú lákavou pozvánkou užiť si horúce letné dni v rekreačnom areáli. Okrem  každoročných činností, akými sú kosba trávy, strihanie živého oplotenia, orezy stromov, úprava ihrísk (pieskové a betónové ihrisko),  zreparovanie a namaľovanie schodov pri plaveckom bazéne, oprava, čistenie a maľovanie bazénov, pracovníci laminátovali i podlahy v detskom bazéne a zrealizovali aj úpravu hygienických zariadení. V areáli vybudovali murované WC pre imobilných a 2 ks toaliet pre obsluhu predajných stánkov,“ informovala v tlačovej správe hovorkyňa mesta Martina Mištaničová.

Rekreanti môžu v areáli vodných športov v Trebišove využiť tri bazény – plavecký, relaxačný, detský, dve ihriská, trávnaté plochy určené na oddych, 2 reštauračné stánky s občerstvením, bufet a prevádzku so zmrzlinou. Časť areálu kúpaliska je určená deťom. Nachádza sa tu detské centrum, v ktorom najmenší návštevníci môžu tráviť letný čas na preliezačkách, hojdačkách alebo v pieskovisku. Na mestskom kúpalisku sa návštevníci osviežia z dvoch zariadení s pitnou vodou. V čase oddychu môžu využiť lavičky. V prípade potreby je za poplatok k dispozícii aj 50 ks ležadiel. Tohtoročnou novinkou je zavedenie wifi pripojenia, aby sme umožnili návštevníkom kúpaliska bezplatný prístup k internetu. Pobyt v relaxačnom prostredí mesta bude rekreantom spríjemňovať reprodukovaná hudba. Počas celého letného obdobia, raz týždenne, predvedú viacerí DJ-i svoje umenie za mixážnym pultom priamo v areáli kúpaliska. „Vstupné ostáva v porovnaní s minulým rokom nezmenené. Deti do troch rokov majú bezplatný vstup, návštevníci kúpaliska od troch do desiatich rokov zaplatia jedno euro, od desiatich do 15 rokov 1,50 eura a osoby od 15 rokov a dospelí budú môcť využiť služby areálu vodných športov za 2,50 eura,“ dodáva v tlačovej správe hovorkyňa mesta.

Otváracie hodiny letného kúpaliska (25.6.2018 – 31.8.2018)
Pondelok: 12.00 hod. - 19.00 hod.
Utorok - Nedeľa: 10.00 hod. - 19.00 hod.



Uverejnené: 22.06.2018 13:10:51 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.