files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla naďalej pod vedením Miroslava Chudého

Tak, ako sme už včera avizovali, trénerom HK Dukla Ingema Michalovce ostáva Miroslav Chudý. Lodivod, ktorý Duklu vlani doviedol po 32 rokoch k titulu v prvej lige, s tímom odštartuje letnú prípravu, ktorá začína v pondelok 23. júla. Okrem Chudého by mal ostať aj jeho asistent Richard Šechný, s ktorým práve prebiehajú rokovania, veľké zmeny nenastanú ani v kádri, kde je momentálne podpísaných osemnásť hráčov. Okrem lanských opôr zaujala aj trojica prichádzajúcich hokejistov z Prešova.

Miroslav Chudý ostáva trénerom HK Dukla Ingema Michalovce aj v sezóne 2018/2019

Staronového trénera predstavilo vedenie klubu na utorkovej tlačovej konferencii. „Vzhľadom na to, že minulá sezóna dopadla úspešne a my sme pod vedením trénera Miroslava Chudého získali po 32 rokoch titul v prvej lige, v tejto spolupráci chceme pokračovať aj naďalej a preto som rád, že pán Chudý našu ponuku prijal,“ poznamenal prezident HK Dukla Ingema Michalovce Martin Burinský.

Miroslav Chudý prišiel na striedačku HK Dukla Ingema po ôsmom kole v sezóne 2017/2018. Duklu následne doviedol v základnej časti k druhému miestu a následne k víťazstvu v celej súťaži. V baráži o Tipsport ligu skončili jeho zverenci na treťom mieste. „Chcel by som vysloviť úprimnú radosť, že sme po úspešnej sezóne znova nadviazali spoluprácu. S pomocou mesta a hlavného partnera klubu ideme do druhého ročníka a verím, že ten bude znova úspešný. Som rád, že naša spolupráca bude pokračovať. Niečo sme začali už vlani a teraz na to verím nadviažeme. Verím, že z pozícii neustúpime, práve naopak, chceme napredovať. Môžem povedať, že hokej sa hrá pre ľudí a ja verím, že divák bude opäť spokojný,“ konštatuje Miroslav Chudý, ktorý rázne zamietol fámy o ponuke ambiciózneho prvoligistu z Dubnice nad Váhom. „Nie, nie je to pravda.“

Kapitánom tímu bude znova Marek Kolba

Čo sa týka kádra, momentálne je dohodnutých či podpísaných osemnásť hráčov, jeden brankár, štyria obrancovia a jedenásť útočníkov. Ostávajú všetky opory z lanskej sezóny, teda aj Erik Piatak, pri ktorom sa avizovaný odchod do Francúzska neuskutočnil. Novicmi sú Mário Roth naposledy hrávajúci v Banskej Bystrici či Detve a trojica hráčov Prešova Samuel Chalupa, Marcel Baláž a Vladyslav Gavryk. „Je to zatiaľ poskladané celkom dobre. Zháňame brankársku dvojku, niekoľko obrancov a keď niekto vyskočí v útoku, určite sa posnažíme doplniť aj túto formáciu,“ podotýka Miroslav Chudý.

Káder (momentálne podpísaní či dohodnutí hráči)
Brankári: Adam Trenčan.
Obráncovia: Daniel Hančák, Marek Kolba, Michal Korenko, Tomáš Valečko.
Útočníci: Marek Mašlonka, Erik Piatak, Jakub Linet, Lukáš Toma, Radovan Cútt, Lukáš Hamráček, Tomáš Banovský, Lubor Balko, Radoslav Mesaroš, Mário Roth (naposledy pôsobil v Detve), Samuel Chalupa, Marcel Baláž, Vladyslav Gavryk (všetci traja naposledy hrávali v Prešove).



Uverejnené: 03.07.2018 16:07:47 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.