files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Presvedčivé víťazstvo MFK Zemplín v Košiciach

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v sobotu vo svojom poslednom prípravnom stretnutí pred novou sezónou na pôde Lokomotívy Košice hladko 3:1. O ich góly sa postarali Martin Bednár, Peter Kolesár a Sadam Sulley. Až za trojgólového manka sa presadil domáci Kamil Karaš. Zverenci trénera Antona Šoltisa štartujú ligovú súťaž túto sobotu, kedy o 19.00 hod. privítajú Žilinu. Ešte predtým absolvujú v utorok v Košiciach v Čermeli generálku, v ktorej nastúpia proti anglickému West Ham United do 23 rokov.

FC Lokomotíva Košice – MFK Zemplín Michalovce 1:3 (0:2)

Góly: 89. Karaš – 18. M. Bednár, 41. P. Kolesár, 49. Sulley

FC LOKOMOTÍVA: Fabini (46. E. Kolbas) – Mik. Tóth (60. A. Kuľha), Hovančík, F. Pavúk, Kolek (54. Hirjak) – Harvila – P. Zajac (76. Jano), Karaš, Grohoľ, Gáll – J. Novotný (46. Shady)

MFK ZEMPLÍN: Bieszczad – Rota, Kavka, Beskorovayny, I. Žofčák – S. Danko (13. P. Kolesár), M. Bednár (76. R. Begala), Turík – B. Vaščák (76. M. Kolesár), Sulley (62. Kurminowski), Harutyunyan.

Tréner Anton Šoltis: „Odohrali sme kvalitný zápas. Vyskúšali sme si dva herné modely – v prvom polčase sme chceli hrať aktívne s vysokým pressingom, čo sa nám aj darilo. Škoda nevyužitých ďalších sľubných šancí. V druhom polčase sme zvolili skôr vyčkávaciu taktiku a aj to splnilo účel. Až na záverečnú desaťminútovku, kedy sa súper dostal do niekoľkých zakončení, sme kontrolovali priebehu duelu. Čo sme si v kabíne povedali, to chlapci aj splnili.“

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 16.07.2018 20:55:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.