files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalšia krutá prehra MFK Zemplín

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase šiesteho kola Fortuna ligy v Zlatých Moravciach 0:2 (0:1) a naďalej sú tak s jediným bodom na poslednom mieste v tabuľke. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa o prvé víťazstvo v sezóne pokúsia v siedmom kole, v ktorom v sobotu 1. septembra o 19.00 hod. privítajú Podbrezovú.

Úvodné minúty priniesli mnoho nepresností na oboch stranách. Prvú príležitosť si vypracovali domáci v 8. minúte, keď  Urgela vypálil do Kiru, potom aj vyrazenú loptu Dimitrievič opäť napálil len do Kiru. V 22. minúte vyskúšal šťastie Ďubek, ale s jeho strelou z 18 metrov si poradil brankár hostí. V 26. minúte pohrozili aj hostia. Po peknej akcii Žofčáka v poslednej chvíli pred Sulleyom ratoval Chren. Do vedenia išli domáci v 29. minúte, keď Dimitrijevič zo šestnástkového oblúka trafil presne do pravého dolného kúta Kirovej bránky. V 44. minúte mal vyrovnanie na kopačke Sulley, ale ani z 5 metrov neusmernil loptu medzi žrde.

Po zmene strán to boli hostia, ktorí sa čoraz častejšie tlačili pred pokutové územie ViOnu. V 50. minúte napriahol spoza šestnástky Diarra, pozorný Krnáč si poradil s jeho strelou. Na opačnej strane v 63. minúte Orávikov center Ewerton nepretlačil do siete. V 64. minúte mal vyrovnanie na kopačke Vaščák, ale Krnáč ho vychytal skvelým spôsobom. V 76. minúte po súboji Karlíka so Sulleyom kopali hostia pokutový kop, ktorý Kavkovi zneškodnil Krnáč. V 81. minúte sa na hranici šestnástky šikovne uvoľnil Sulley, ale nemamieril presne. V 83. minúte mal poistku na kopačke Brašeň, jeho strele z uhla však chýbali decimetre. V 89. minúte bol opäť Brašeň v gólovej šanci, ale sám pred Kirom sa zamotal do vlastných kľučiek. V hektickom závere Orávik z uhla napálil do žrde, v nadstavenom čase po prihrávke Ewertona domáci kapitán Chren obišiel aj brankára a do prázdnej bránky spečatil prvé ligové víťazstvo ViOnu nad Zemplínom.  

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)
Góly: 29. Dimitrijevič, 90+. Chren
Žlté karty: 89. Casado, 90+. Udeh – 36. M. Vojtko
Rozhodovali: Dohál – Slyško, Ferenc; 1186 divákov
FC VION: M. Krnáč – Čögley, Karlík, Banovič, Chren – Orávik, J. Brašeň, Dimitrijevič (61. Casado), Ewerton – Ďubek (54. Duga) – Urgela (81. Udeh)
MFK ZEMPLÍN: M. Kira – Rota, Kavka, Carrillo, M. Vojtko (83. Kurminowski) – I. Žofčák (46. Harutyunyan) – A. Diarra (62. M. Regáli), Turík, P. Kolesár, B. Vaščák – Sulley

Juraj Jarábek, tréner Zlatých Moraviec: "Sme veľmi radi, že sme odkryli jednu karmu. Konečne sme dokázali zdolať tohto súpera. Michalovčania mali svoje šance, nedali penaltu. Pochvala patrí mojim hráčom za bojovnosť a nasadenie. Tešíme sa, že máme dvojicu brankárov Chovan a Krnáč. Sú to pre nás dôležité tri body."

Anton Šoltis, tréner Michaloviec: "Mne sa tento zápas nehodnotí ideálne. Hráme dobre, druhý polčas bol výborný, ale gól nedáme ani z vyložených šancí. Musíme na tom zapracovať. Musíme dať hlavy hore a veriť, že v budúcich zápasoch prídu aj góly."



Uverejnené: 25.08.2018 23:07:06 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.