files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vypíšu Michalovčania konkurz na strelca?

Šesť zápasov, hromada šancí, no iba tri strelené góly. Práve koncovka či strelecká efektivita je na vine, že futbalistom MFK Zemplín Michalovce po šiestich kolách patrí vo fortunaligovej tabuľke s jedným bodom posledné miesto. V posledných dvoch zápasoch zomreli „šoltisovci“ na krásu. Doma so Žilinou a v Zlatých Moravciach boli lepším tímom, no čo z toho, keď nepremenili ani najvyloženejšie šance. V Michalovciach sa teda rýchlo musia zamyslieť. Vypíšu konkurz na strelca?

David Kurminowski doteraz zaknihoval jeden gól...

Jediný zástupca východného Slovenska v najvyššej súťaži trpí od začiatku súťaže na strieľanie gólov. Z troch presných zásahov zaznamenal útočník len jeden (David Kurminowski), vo zvyšných dvoch prípadoch zastúpili útočníkov stredopoliari (Martin Bednár a Igor Žofčák). Chýbajú góly od nových tvári, od ktorých sa čakalo, že sa budú strelecky presadzovať (Diarra, Vaščák), ako aj od ghanského útočníka Sulleya. „Títo hráči majú svoju kvalitu, no nie sú to typickí strelci. Oni aj chcú dať gól, len momentálne im to nejde. Strelca určite hľadáme, pretože mužstvo na nepremenené šance trpí. Keby sme ho momentálne v tíme mali, určite nie sme na poslednom mieste v tabuľke, pretože šancí sme mali viac ako dosť. Momentálne ho však nemáme,“ konštatuje tréner Anton Šoltis, ktorý verí v strelecké prebudenie svojich zverencov v sobotňajšom domácom zápase s Podbrezovou (19.00 hod.).

Sadam Sulley...

... či Cheick Alan Diarra zatiaľ gólovo mlčia

Vlani bol najlepším strelcom tímu osemgólový Martin Koscelník, ktorý po úspešnej sezóne prestúpil do Slovan Liberec. Na tréneroch je teraz, aby našli za neho náhradu. Budú sa teda obzerať ešte po posilách do útoku? „My sa po nich obzeráme už dlhšie,“ reaguje Šoltis, ktorý následne k tomu dodáva. „Treba ale vychádzať z možností klubu, ktoré sú obmedzené. Je momentálne niečo v riešení, uvidíme teda, či sa nám sem podarí ešte do konca prestupového obdobia niekoho dotiahnúť, alebo sa bude musieť strelecky prebudiť nejaký z hráčov, ktorý je už tu.“

Peter Brendza



Uverejnené: 28.08.2018 11:21:16 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.